Про внесення доповнень до Програми соціально- економічного та культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника на 2018 рік

19.01.2018 425

Про внесення доповнень до Програми соціально- економічного та культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника на 2018 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІІІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ___________ 2018 року № ____

Про внесення доповнень до Програми соціально-
економічного та культурного розвитку
міст Дрогобича та Стебника на 2018 рік

З метою здійснення господарської діяльності КП «Туристично-інформаційний центр м Дрогобича” пов’язаної з виконанням Програми «Розвиток туризму у місті Дрогобичі 2016-2018 роки” на виконання рішення Дрогобицької міської ради № 108 від 28.01.2016 року “Про створення комунального підприємства “Туристично – інформаційний центр м. Дрогобича”, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти,культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від 27.11.2017 р. № 42), керуючись п.22 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. Доповнити Програму соціально-економічного та культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника на 2018 рік в частині «Молодіжна політика та туризм» наступним абзацом:
Реалізація Комплексної програми «Розвиток туризму у місті Дрогобичі 2016-2018 роки зі змінами та доповненнями у 2018 році, та внесення в статутний фонд КП «Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича» кошти в сумі 30.0 тисяч гривень.
2. Затвердити Програму здійснення Дрогобицькою міською радою внесків до статутних капіталів комунальних підприємств, установ та організацій (додається).
3. Фінансовому управлінню врахувати виділення коштів для реалізації заходів даної Програми в межах затвердженого бюджету спеціального фонду на 2018 рік.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту