Про затвердження логотипу м.Дрогобича

17.10.2018 792

Про затвердження логотипу м.Дрогобича

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХLІ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від__________2018 року №____

Про затвердження логотипу
м.Дрогобича

З метою розвитку туристичної галузі у м.Дрогобичі, популяризації м.Дрогобич в Україні та за її межами, Програмою «Розвиток туризму у місті Дрогобичі 2016-2018 роки», затвердженою рішенням Дрогобицької міської ради № 1064 від 30.01.2018, Розпорядженням міського голови м.Дрогобича № 250-р від 18.05.2018 «Про утворення комісії», протокол комісії щодо визначення переможця на найкращий туристичний логотип міста Дрогобича від 25.05.2018, керуючись ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № ___ від 19.10.2018 р.), Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Затвердити логотип міста Дрогобича згідно з додатком № 1.
2. Виконавчим органам Дрогобицької міської ради, комунальним підприємствам Дрогобицької міської ради використовувати затверджений логотип м.Дрогобича на офіційних документах, оголошеннях, банерах та іншій представницькій продукції на рівні з гербом міста Дрогобича.
3. Рекомендувати використання логотипу міста Дрогобича суб’єктам підприємницької діяльності та виробникам туристичної продукції.
4. Використання логотипу міста Дрогобича проводити відповідно до правил згідно додатком № 2.
5. Комунальному підприємству «Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича» (І.Чава) доручити організацію перевірки дотримання вимог використання логотипу міста Дрогобича.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту