Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти міст Дрогобича та Стебника та складу конкурсної комісії

10.08.2018 388

Про затвердження Положення про  порядок проведення конкурсу на  заміщення вакантних посад керівників  закладів освіти міст Дрогобича та Стебника та складу конкурсної комісії

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІХ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _____________2018 року № ________

Про затвердження Положення про
порядок проведення конкурсу на
заміщення вакантних посад керівників
закладів освіти міст Дрогобича та Стебника
та складу конкурсної комісії

З метою якісного підбору на посади керівних кадрів закладів освіти міст Дрогобича та Стебника, визначення загальних засад проведення конкурсу, керуючись п. 22.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до а.3 ч.2 ст. 26 Закону України «Про загальну середню освіту», п. 8 Положення про Міністерство освіти і науки України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 630, враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від ______2018 р. № _____ ), міська рада вирішила:
1. Затвердити Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти міст Дрогобича та Стебника згідно з додатком 1.
2. Затвердити склад конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти міст Дрогобича та Стебника згідно з додатком 2.
3. Виконання цього рішення покласти на начальника відділу освіти П.Сушка.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту