Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок

17.10.2018 396

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від «___»_________ 2018 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок

Розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 93 від 16.03.2018р., № 99 від 18.05.2018р., № 102 від 29.06.2018р., № 103 від 02.08.2018р., № 104 від 09.08.2018р., № 105 від 30.08.2018р., № 106 від 20.09.2018 р., № 107 від 04.10.2018р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Базару Святославу Тарасовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 618 кв. м. на вул. Зеленій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.2. Протещаку Оресту Йосифовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 690 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.3. Василиківу Євгенію Дмитровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 900 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. Пошиваку Ростиславу Орестовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 650 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Богаченку Ігору Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Панів Лілії Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 633 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.7. Добрянському Степану Григоровичу, прож. с. Волоща, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 959 кв. м. на вул. Лішнянській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.8. Тустанівському Андрію Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 963 кв. м. на вул. Лішнянській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.9. Середяку Петру Васильовичу, прож. с. Летня, Дрогобицького району земельну ділянку орієнтовною площею 650 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.10. Назаревичу Івану Антоновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 618 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.11. Щеголевій Юлії Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.12. Добрянському Олегу Богдановичу, прож. с. Унятичі, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 980 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.13. Яворському Юрію Михайловичу, прож. м. Трускавець, земельну ділянку орієнтовною площею 980 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.14. Коссак Ганні Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 960 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.15. Ольховській Оксані Ярославівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 815 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.16. Лазорчину Степану Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 995 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.17. Хомишаку Олегу Орестовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.18. Бецу Василю Григоровичу, прож. с. Сторона, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 670 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.19. Сивик Оксані Анатоліївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 769 кв. м. на вул. І. Франка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.20. Яценко Катерині Дмитрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 650 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.21. Козирі Світлані Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 670 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва:
2.1. Горбачуку Ростиславу Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 171 кв. м. на пров. Богуна, для індивідуального садівництва.
2.2. Очичу Олегу Степановичу, прож. м. Кам’янка-Бузька, земельну ділянку орієнтовною площею 1190 кв. м. на вул. Холмській, для індивідуального садівництва.
2.3. Клонцак Олімпії Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1190 кв. м. на вул. Холмській, для індивідуального садівництва.
2.4. Михайлівському Євгену Любомировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1090 кв. м. на вул. Шептицького, для індивідуального садівництва.
2.5. Проць Анні Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Фабричній, для індивідуального садівництва.
2.6. Подоляку Ігору Аркадійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1185 кв. м. на вул. Тисменицькій, для індивідуального садівництва.
3. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту