Про надання згоди на укладення договорів про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення МАФ

19.09.2017 478

Про надання згоди на укладення договорів про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення МАФ

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від  ___________  2017 року  №  _____

Про надання згоди на укладення

договорів про встановлення

особистого строкового сервітуту

для розміщення МАФ 

Розглянувши клопотання та матеріали ФОП, враховуючи  рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 58 від 21.04.2017р., № 70 від 31.08.2017 р., № 71, від 07.09.2017 р., № 74 від 14.09.2017 р.), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і  відповідно до  п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України  “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада в и р і ш и л а :

  1. Надати згоду на укладення договорів про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення МАФ:

1.1. ФОП Середницькому Олегу Мироновичу, прож. на вул. Стрийська, 103, кв. 56, на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми на територію (об’єкт благоустрою) в м. Дрогобич на вул. Малий Ринок (стаціонарна мала архітектурна форма), площею 12,5 кв.м.

1.2. ФОП Чепизі Ірині Олексіївні, прож. на вул. С.Стрільців, 23, кв.1, на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми на територію (об’єкт благоустрою) в м. Дрогобич на вул. Малий Ринок (стаціонарна мала архітектурна форма), площею 6,5 кв.м.

1.3. ФОП Гурійській Марії Антонівні, прож. на вул. Самбірська, 80, кв. 29, на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми на територію (об’єкт благоустрою) в м. Дрогобич на вул. Малий Ринок (стаціонарна мала архітектурна форма), площею 6,5 кв.м.

1.4.  ФОП Стецевич Оксані Степанівні, прож. на вул. Павлика, 39, кв. 2, на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми на територію (об’єкт благоустрою) в м. Дрогобич на вул. Малий Ринок (стаціонарна мала архітектурна форма), площею 12,5 кв.м.

1.5.  ФОП Гурському Ігорю Федоровичу, прож. на вул. Самбірська, 78, кв. 64, на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми на територію (об’єкт благоустрою) в м. Дрогобич на вул. Малий Ринок (стаціонарна мала архітектурна форма), площею 6,5 кв.м.

1.6.  ФОП Журавчак Ірині Дмитрівні, прож. на вул. В.Великого, 58, кв. 24, на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми на територію (об’єкт благоустрою) в м. Дрогобич на вул. Малий Ринок (стаціонарна мала архітектурна форма), площею 6,5 кв.м.

1.7.  ФОП Середній Олександрі Миронівні, прож. с. Рихтичі, на вул. Українська, 193, Дрогобицького району, на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми на територію (об’єкт благоустрою) в м. Дрогобич на вул. Малий Ринок (стаціонарна мала архітектурна форма), площею 6,5 кв.м.

1.8. ФОП Баєвій Галині Григорівні, прож. на вул. Бетховена, 25, кв. 2 на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми на територію (об’єкт благоустрою) в м. Дрогобич на вул. Малий Ринок (стаціонарна мала архітектурна форма), площею 6,5 кв.м.

1.9. ФОП Хробак Марії Петрівні, прож. на вул. 22 Січня, 45, кв. 9 на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми на територію (об’єкт благоустрою) в м. Дрогобич на вул. Малий Ринок (стаціонарна мала архітектурна форма), площею 6,5 кв.м.

1.10. ФОП Коту Володимиру Володимировичу, прож. на вул. Малий Ринок, 7, кв. 2 на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми на територію (об’єкт благоустрою) в м. Дрогобич на вул. Малий Ринок (стаціонарна мала архітектурна форма), площею 6,5 кв.м.

1.11. ФОП Дорожівському Роману Романовичу, прож. на вул. Коновальця, 13, кв. 85 на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми на територію (об’єкт благоустрою) в м. Дрогобич на вул. Малий Ринок (стаціонарна мала архітектурна форма), площею 6,5 кв.м.

1.12. ФОП Лелик Надії Осипівні, прож. на вул. Куліша, 5, кв. 10 на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми на територію (об’єкт благоустрою) в м. Дрогобич на вул. Малий Ринок (стаціонарна мала архітектурна форма), площею 12,5 кв.м.

1.13. ФОП Басараб Наталії Василівні, прож. на вул. Л. Українки, 66 Б, кв. 2 на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми на територію (об’єкт благоустрою) в м. Дрогобич на вул. Малий Ринок (стаціонарна мала архітектурна форма), площею 6,5 кв.м.

1.14. ФОП Морозу Ярославу Богдановичу, прож. на вул. Шухевича, 7 на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми на територію (об’єкт благоустрою) в м. Дрогобич на вул. Малий Ринок (стаціонарна мала архітектурна форма), площею 12.5 кв.м.

1.15. ФОП Федуняк Наталії Євгенівні, прож. на вул. М. Грушевського, 42/4, кв. 8, на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми на територію (об’єкт благоустрою) в м. Дрогобич на вул. Малий Ринок (стаціонарна мала архітектурна форма), площею 9 кв.м.

1.16. Хаховському Сергію Васильовичу, прож. на вул. Надгірна, 1, с. Старий Кропивник, Дрогобицького району, на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми на територію (об’єкт благоустрою) в м. Дрогобич на вул. В.Великого (стаціонарна мала архітектурна форма), площею 23 кв.м.

  1. Суб’єктам підприємницької діяльності, зазначеним в п. 1 цього рішення, звернутись у відділ у місті Дрогобичі Міськрайонного управління у Дрогобицькому районі та місті Дрогобичі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області для отримання витягу про нормативно-грошову оцінку земельних ділянок та укласти договори особистого строкового сервітуту з Дрогобицькою міською радою на відповідну територію (об’єкти благоустрою).
  2. Особам, зазначеним в п. 1 цього рішення, звернутись у відділ містобудування та архітектури для оформлення паспорту прив’язки тимчасової споруди торгівельного призначення для ведення підприємницької діяльності. Відповідальність за відповідність розміщення тимчасової споруди торгівельного призначення для ведення підприємницької діяльності паспорту прив’язки покласти на заявника.
  3. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, забезпечити реєстрацію відповідних договорів згідно з чинним законодавством.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова                                                                                      Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту