Про обслуговування коштів міського бюджету м. Дрогобич у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ в установах банків державного сектора у 2019 році

14.01.2019 477

Про обслуговування коштів міського бюджету м. Дрогобич у частині  бюджету розвитку та власних  надходжень бюджетних установ в установах банків державного  сектора у 2019 році

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ____________2019 № ___

Про обслуговування коштів міського
бюджету м. Дрогобич у частині
бюджету розвитку та власних
надходжень бюджетних установ
в установах банків державного
сектора у 2019 році

Відповідно до ч.2 ст.78 Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 14.05.2015 № 378 «Про затвердження Порядку обслуговування коштів місцевих бюджетів у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ в установах банків державного сектора» (із змінами) та рішення сесії Дрогобицької міської ради від 20.12.2018 № 1487 «Про міський бюджет м. Дрогобича на 2019 рік», Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Здійснювати у 2019 році обслуговування коштів міського бюджету м. Дрогобича в установах банків державного сектора:
1.1. У частині бюджету розвитку, в тому числі за рахунок коштів, що передаються із загального до спеціального фонду (бюджету розвитку).
1.2. У частині власних надходжень бюджетних установ за рішенням керівника установи.
2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради, за поданням комісії щодо проведення конкурсу з розміщення тимчасово вільних коштів місцевого бюджету на депозитних рахунках банку та обслуговування коштів міського бюджету м. Дрогобича у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ в установах банків державного сектора, визначити установи банків державного сектора для обслуговування коштів міського бюджету м. Дрогобича у частині бюджету розвитку і власних надходжень бюджетних установ.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на міського голову Т.Кучму.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту