Про передачу нежитлової будівлі з комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича у державну власність

11.08.2017 462

Про передачу нежитлової   будівлі з комунальної власності  територіальної громади м. Дрогобича у державну власність

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2017 р. № ____

Про передачу нежитлової
будівлі з комунальної власності
територіальної громади м. Дрогобича
у державну власність

Керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. ст. 2,3 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Передати нежитлову будівлю територіальної громади м. Дрогобича, яка знаходиться на балансі у комунальному підприємстві «Житлово – експлуатаційне об’єднання», площею 1996,1кв.м., що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського,83/2 у державну власність.
2. Комунальному підприємству «Житлово – експлуатаційне об’єднання» здійснити передачу нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського,83/2, площею 1996,1кв.м. в порядку передбаченим чинним законодавством.
3. Виконання даного рішення доручити КП«Житлово – експлуатаційне об’єднання» (О.Майданюк).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту