Про погодження розміщення об’єкту надання послуг у сфері розваг (дитячі атракціони) у м. Дрогобичі на вул. В. Великого, 1Р ФОП Вакаренко В.В.

05.09.2024 4045

Про погодження розміщення об’єкту надання послуг у сфері розваг  (дитячі атракціони) у м. Дрогобичі на вул. В. Великого, 1Р ФОП Вакаренко В.В.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2024 №_______


Про погодження розміщення об’єкту
надання послуг у сфері розваг
(дитячі атракціони) у м. Дрогобичі
на вул. В. Великого, 1Р
ФОП Вакаренко В.В.

Розглянувши заяву ФОП Вакаренко Віталія Володимировича від 30.08.2024 року № 07/В-3159 про розміщення об’єктів сезонної торгівлі, беручи до уваги протокол від 04.09.2024 №1 Комісії з упорядкування сезонної виїзної торгівлі, надання послуг у сфері розваг та проведення промоційних заходів виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, враховуючи Порядок використання об’єктів благоустрою для здійснення торгівельної діяльності з пересувних об’єктів тимчасової сезонної торгівлі та/або надання послуг у сфері розваг, проведення промоційних акцій, рекламних заходів на території Дрогобицької міської територіальної громади затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 23.07.2024 №2504, та керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Погодити розміщення об’єкта надання послуг у сфері розваг (дитячі атракціони) фізичній особі-підприємцю Вакаренку Віталію Володимировичу з 01 жовтня 2024 року по 01 жовтня 2025 року використовуючи 85 м.кв. території комунальної власності по вул. В.Великого, 1Р у місті Дрогобичі поблизу дитячого майданчику біля ТЦ «Парк», фото додається.
2. ФОП Вакаренку В.В. встановити розмір плати за 1 місяць в сумі 15442,8 грн. (П’ятнадцять тисяч чотириста сорок дві гривні, 80 копійок) за використання об’єктів благоустрою комунальної власності для здійснення торгівельної діяльності з пересувних об’єктів тимчасової сезонної торгівлі та /або надання послуг у сфері розваг, проведення промоційних акцій, рекламних заходів, а в разі зміни законодавчо встановленого розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, провести перерахунок відповідного розміру плати.
3. ФОП Вакаренку Віталію Володимировочу:
3.1. Укласти договір з виконавцем послуг з вивезення побутових відходів.
3.2. Протягом десяти робочих днів звернутися до управління інвестицій та економічного розвитку для укладення договору про участь в соціально-економічному розвитку Дрогобицької територіальної громади при використанні об’єктів благоустрою комунальної власності для здійснення торгівельної діяльності з пересувних об’єктів тимчасової сезонної торгівлі та /або надання послуг у сфері розваг, проведення промоційних акцій, рекламних заходів на території Дрогобицької міської територіальної громади.
3.3. До виконання робіт, пов’язаних з розташуванням об’єктів дитячих атракціонів, приступити після укладення Договору.
4. Відповідальність за технічний стан об’єкту надання послуг у сфері розваг (дитячі атракціони), порушення вимог техніки безпеки під час розміщення та експлуатації атракціонів несе ФОП Вакаренко В.В., згідно із законодавством.
5. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на управління інвестицій та економічного розвитку виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Л.Лазунда).
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Р.Бейзика.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту