№ 1084 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про проведення інвентаризації та встановлення меж парку «Новонароджених»“

06.02.2018 495

№ 1084 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про проведення інвентаризації  та встановлення меж  парку «Новонароджених»“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХШ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 6 лютого 2018 року № 1084

Про проведення інвентаризації
та встановлення меж
парку «Новонароджених»

На виконання доручення міського голови м. Дрогобича від 10.01.2018 року №5 щодо проведення інвентаризації та встановлення меж парку «Новонароджених», керуючись статтями 50, 51, 52, 183 Земельного кодексу України, статтями 22, 25, 35, 55 Закону України «Про землеустрій», пунктами 1, 8 Порядку проведення інвентаризації земель, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 23.05.2012 № 513, пунктом 34 частини першої статті 26, ч. 2 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Провести інвентаризацію земельної ділянки парку «Новонароджених», розташованого у межах вулиць П. Орлика, В. Великого, Паркова у м. Дрогобичі, для встановлення меж парку.
2. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою інвентаризації та встановлення меж парку «Новонароджених», розташованого у межах вулиць П. Орлика, В. Великого, Паркова у місті Дрогобичі.
3. Відділу оренди та приватизації комунального майна Дрогобицької міської ради забезпечити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою інвентаризації та встановлення меж парку «Новонароджених», розташованого у межах вулиць П. Орлика, В. Великого, Паркова у м. Дрогобичі.
4. Міському голові міста Дрогобича (Т. Кучма) укласти договір на виконання робіт з виготовлення проекту землеустрою, щодо інвентаризації земельної ділянки парку «Новонароджених», розташованого у межах вулиць П. Орлика, В. Великого, Паркова у м. Дрогобичі, для встановлення меж парку.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту