№ 1143 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження нової редакції статуту Заслуженого Прикарпатського Ансамблю пісні та танцю України «Верховина»“

29.03.2018 408

№ 1143 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження нової редакції статуту  Заслуженого  Прикарпатського  Ансамблю пісні та танцю України «Верховина»“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХV сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 29.03. 2018 року № 1143

Про затвердження нової редакції
статуту Заслуженого Прикарпатського
Ансамблю пісні та танцю України
«Верховина»

Розглянувши лист Львівської обласної ради від 23.01.2018 року № 02 вих.18 та з метою привести у відповідність до діючого законодавства Статут Заслуженого Прикарпатського ансамблю пісні та танцю України «Верховина», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури . молодіжної політики. сім’ї, спорту,туризму,інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення ( протокол № ___ від __ ________ 2018 року), керуючись ст. ст. 25,26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні». міська рада вирішила:
1.Затвердити статут Заслуженого Прикарпатського ансамблю пісні та танцю України «Верховина» у новій редакції (додається).
2. Вважати такими, що втратили чинність рішення Дрогобицької міської ради від 27 грудня 2012 року № 868 «Про затвердження нової редакції статуту Заслуженого Прикарпатського ансамблю пісні та танцю України «Верховина» та рішення Дрогобицької міської ради від 6 березня 2015 року № 1553 « Про передачу у спільну власність територіальних громад Львівської області заклад культури «Заслужений Прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина».
3. Уповноважити головного спеціаліста відділу правового забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради ( І. Романкевич) подати установчі документи державному реєстратору для проведення державної реєстрації змін до установчих документів.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики,сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту