№ 604 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу нежитлових будівель”

17.02.2017 446

№ 604 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу  нежитлових  будівель”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХУІІ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 17.02. 2017 р. № 604

Про передачу
нежитлових будівель

Розглянувши клопотання Дрогобицького коледжу статистики національної академії статистики, обліку та аудиту та ВНЗ «Львівський кооперативний коледж економіки і права», врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 16.02.2017 року №35), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Дрогобицькому коледжу статистики національної академії статистики, обліку та аудиту передати на баланс комунальному підприємству «Житлово – експлуатаційне об’єднання» нежитлові будівлі, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шашкевича,28, площами 1354,5кв.м., 221,3кв.м. та 57,6кв.м.
2. Комунальному підприємству «Житлово – експлуатаційне об’єднання» укласти договір оренди нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шашкевича,28, площею 1354,5кв.м. з Вищим навчальним закладом «Львівський кооперативний коледж економіки і права», терміном з 20.02.2017р. по 31.12.2017р.
2.1. Розрахунок орендної плати для Вищого навчального закладу «Львівський кооперативний коледж економіки і права» здійснювати у розмірі 1,00грн. з ПДВ в рік.
3. Зобов’язати орендаря, зазначеного у даному рішенні, виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, здійснити страхування нежитлової будівлі та укласти договір оренди, забезпечити утримання нежитлової будівлі та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
4. Виконання даного рішення доручити КП«Житлово – експлуатаційне об’єднання» (О.Майданюк).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик), комісію з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту