№ 659 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми забезпечення надійного та безперебійного функціонування житлово-експлуатаційного господарства м. Дрогобича на 2017 рік”

17.03.2017 416

№ 659 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми забезпечення  надійного та безперебійного функціонування  житлово-експлуатаційного  господарства  м. Дрогобича на 2017 рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХІХ позачергова сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 17 березня 2017 року № 659

Про затвердження Програми забезпечення
надійного та безперебійного функціонування
житлово-експлуатаційного господарства
м. Дрогобича на 2017 рік

З метою підвищення експлуатаційних властивостей житлового фонду м. Дрогобича, утримання його у належному стані та забезпечення його надійності та безпечної експлуатації, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № 41 від 15.03.2017 р), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій ( протокол № 37 від 16.03.2017 р) та керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму забезпечення надійного та безперебійного функціонування житлово-експлуатаційного господарства м. Дрогобича на 2017 рік, згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КПКВК 4016010 (Забезпечення надійного та безперебійного функціонування житлово-експлуатаційного господарства).
3. Дозволити департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (І. Лепкий) спрямовувати кошти загального фонду, КПКВК 4016010 на придбання матеріалів та виконання поточного ремонту житлового фонду, згідно з додатком (додається).
4. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства (І.Лепкий).
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Т.Демко).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту