№ 723 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів відведення земельних ділянок, у наданні та припиненні дозволу на укладання договору особистого строкового сервітуту, у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)”

04.05.2017 444

№ 723 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про відмову у наданні дозволів на виготовлення  проектів відведення земельних ділянок, у наданні та припиненні дозволу на укладання договору  особистого строкового сервітуту, у наданні дозволу  на розроблення технічної  документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 4 травня 2017 року № 723

Про відмову у наданні дозволів на виготовлення
проектів відведення земельних ділянок,
у наданні та припиненні дозволу на укладання договору
особистого строкового сервітуту, у наданні дозволу на розроблення технічної
документації із землеустрою щодо встановлення меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Розглянувши клопотання та матеріали фізичних та юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 58 від 21.04.2017р.), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :
1. Відмовити у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:
1.1. Решетнікову Руслану Тихоновичу, прож. ххххххх, земельну ділянку площею 25 кв. м. на вул. Маріїнській, для будівництва та обслуговування гаражу.
1.2. Кулиняку Степану Петровичу, прож. хххххххх, земельну ділянку площею 959 кв. м. на вул. Самбірській, для ведення садівництва.
1.3. Кулиничу Тарасу Ярославовичу, прож. ххххххххх, земельну ділянку площею 730 кв. м. на вул. Зарічній, для ведення садівництва.
1.4. Жук Федору Костянтиновичу, прож. ххххххххх, земельну ділянку площею 40 кв. м. на вул. Бориславській, для будівництва та обслуговування гаражу.
1.5. Гриніву Андрію Федоровичу, прож. ххххххххх, земельну ділянку площею 600 кв. м. на вул. Святого Юра,34, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Відмовити у наданні та припиненні дозволу на укладання договору особистого строкового сервітуту:
2.1. ПП Ступницькому Михайлу Івановичу, прож. ххххххх, земельну ділянку орієнтовною площею 26 кв. м. на вул. Самбірській (біля буд. № 78), для розміщення малої архітектурної форми.
2.2. Раківській Світлані Зеновіївні, прож. хххххх, земельну ділянку орієнтовною площею 26 кв. м. на вул. Самбірській (біля буд. № 78), для розміщення малої архітектурної форми.
2.3. Раківському Івану Стефановичу, прож. хххххххххх, земельну ділянку орієнтовною площею 18 кв. м. на вул. Самбірській (біля буд. № 78), для розміщення малої архітектурної форми.
2.4. ПП ВолошинЛюдмилі Іванівні, прож. хххххххххх, земельну ділянку орієнтовною площею 18 кв. м. на вул. Самбірській (біля буд. № 78), для розміщення малої архітектурної форми.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту