№ 727 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки, припинення договору оренди та надання в оренду земельної ділянки”

04.05.2017 432

№ 727 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження  технічної документації з землеустрою щодо  поділу та об’єднання земельної ділянки, припинення договору оренди та надання в оренду земельної  ділянки”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 4 травня 2017 року № 727

Про затвердження
технічної документації
з землеустрою щодо
поділу та об’єднання
земельної ділянки,
припинення договору оренди
та надання в оренду
земельної ділянки

Розглянувши заяви та матеріали технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №58 від 21.04.2017 р.), керуючись ст.ст.12, 123, 124, 141 Земельного кодексу України, ЗУ «Про землеустрій», і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити матеріали технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки:
1.1. Ваврик Катерині Володимирівні, прож. ххххххххх, матеріали з поділу земельної ділянки загальною площею 65 м.кв. на вул. П. Орлика, 9/5, кадастровий номер ххххххххх для обслуговування нежитлового приміщення, на земельну ділянку №1 площею 32 кв.м. на вул. П. Орлика, кадастровий номер хххххххх, земельну ділянку №2 площею 33 кв.м. на вул. П. Орлика, кадастровий номер ххххххххх для обслуговування нежитлового приміщення.
2. Ваврик Катерині Володимирівні, прож. ххххххххх, припинити право оренди земельної ділянки площею 65 м.кв. на вул. П. Орлика, 9/5, кадастровий номер ххххххххх, для обслуговування нежитлового приміщення, договір оренди земельної ділянки від 27 березня 2014 року.
3. Ваврик Катерині Володимирівні, прож. хххххххх, надати в оренду земельну ділянку №2 площею 33 кв.м. на вул. П. Орлика, кадастровий номер ххххххххх, для обслуговування нежитлового приміщення, строком на 3 роки.
4. Федик Оксані Михайлівні, прож. ххххххххх, надати в оренду земельну ділянку №1 площею 32 кв.м. на вул. П. Орлика, кадастровий номер ххххххххх, для обслуговування нежитлового приміщення, строком на 3 роки.
5. Затвердити матеріали технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки:
5.1. ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (Н. Купибіда), матеріали з поділу земельної ділянки загальною площею 0,7000 га. на вул. Самбірській, 131/1, кадастровий номер хххххххх, для обслуговування АЗС, на земельну ділянку №1 площею 0,3300 га. на вул. Самбірській, кадастровий номер ххххххххх для обслуговування АЗС, земельну ділянку №2 площею 0,1760 га. на вул. Самбірській, кадастровий номер хххххххх для обслуговування заїзду та виїзду з АЗС, земельну ділянку №3 площею 0,1940 га. на вул. Самбірській, кадастровий номер ххххххххх для обслуговування інших нежитлових будівель громадської забудови.
6. Припинити дію договору оренди земельної ділянки площею 0,7000 га. на вул. Самбірській, 131/1, кадастровий номер хххххххххх, для обслуговування АЗС, ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (Н. Купибіда).
7. Надати в оренду земельні ділянки:
7.1. ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (Н. Купибіда), земельну ділянку площею 0,3300 га. на вул. Самбірській, кадастровий номер хххххххххх для обслуговування АЗС, строком на 49 років.
7.2. ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (Н. Купибіда), земельну ділянку площею 0,1760 га. на вул. Самбірській, кадастровий номер ххххххххххх для обслуговування заїзду та виїзду з АЗС, строком на 49 років.
7.3. ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (Н. Купибіда), земельну ділянку площею 0,1940 га. на вул. Самбірській, кадастровий номер ххххххххххх для обслуговування інших нежитлових будівель громадської забудови, строком на 49 років.
8. Затвердити матеріали технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки:
8.1. ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (Н. Купибіда), матеріали з поділу земельної ділянки загальною площею 1,4705 га. на вул. Стрийській, 274/1, кадастровий номер хххххххх, для обслуговування АЗС, на земельну ділянку №1 площею 0,4230 га. на вул. Стрийській, кадастровий номер ххххххххххх для обслуговування АЗС, земельну ділянку №2 площею 1,0475 га. на вул. Стрийській, кадастровий номер хххххххххххх для обслуговування інших нежитлових будівель та споруд громадської забудови.
9. Припинити дію договору оренди земельної ділянки площею 1,4705 га. на вул. Стрийській, 274/1, кадастровий номер ххххххххх, для обслуговування АЗС, ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (Н. Купибіда).
10. Надати в оренду земельні ділянки:
10.1. ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (Н. Купибіда), земельну ділянку площею 0,4230 га. на вул. Стрийській, кадастровий номер ххххххххх для обслуговування АЗС, строком на 49 років.
10.2. ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (Н. Купибіда), земельну ділянку площею 1,0475 га. на вул. Стрийській, кадастровий номер ххххххххх для обслуговування інших нежитлових будівель та споруд громадської забудови, строком на 49 років.
11. Фізичним та юридичній особам, вказаним у пункті 3,4,7,10 цього рішення, необхідно укласти договір оренди землі з Дрогобицькою міською радою. У випадку не укладення договору оренди землі протягом трьох місяців з дня прийняття рішення, відповідні пункти цього рішення втрачають чинність, а орендар несе відповідальність з відшкодуванням в повній мірі збитків орендодавцю у формі неодержаної орендної плати. Фізичним особам, вказаним у п. 3,4,6,8 цього рішення, забезпечити реєстрацію відповідних договорів згідно з чинним законодавством.
12. Відділу Держгеокадастру у місті Дрогобичі Львівської області (В. Марцінко) внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
13. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту