№ 833 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про прийом коштів на утримання закладів охорони здоров’я на 2018 рік “

15.09.2017 349

№ 833 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про прийом коштів  на утримання закладів охорони  здоров’я на 2018 рік “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХVІ позачергової  сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 15 вересня 2017 р. № 833

 

Про прийом коштів
на утримання закладів охорони
здоров’я на 2018 рік . 

Враховуючи рішення Дрогобицької  районної ради від  12.09.2017р.                    № 196 «Про передачу міжбюджетних трансфертів іншим адміністративно – територіальним одиницям за надання медичної допомоги громадянам Дрогобицького району на 2018 рік», на виконання вимог ст.93 «Про передачу коштів між місцевими бюджетами на здійснення видатків місцевих бюджетів», керуючись підпунктом 5 пункту 2 статті 101, статтями 97, 103-4 Бюджетного Кодексу України, керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 5 Порядку та умов надання медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам Постанови  Кабінету Міністрів України від 23.01.2015р. №11 «Деякі питання надання медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам» та враховуючи рекомендації постійних комісій ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від ______________№_____)  та з питань освіти,  культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від 14.09.2017 № 39) міська рада вирішила:

  1. Прийняти міжбюджетні трансферти з Дрогобицького районного бюджету до бюджету м.Дрогобич за пролікованих хворих мешканців Дрогобицького району у закладах охорони здоров’я вторинного рівня мм. Дрогобича та Стебника у сумі 4 000,00 тис.грн., в рахунок погашення заборгованості Дрогобицького районного бюджету перед Дрогобицьким міським бюджетом за пролікованих хворих мешканців Дрогобицького району у закладах охорони здоров’я мм. Дрогобича та Стебника.
  2. Враховувати передачу міжбюджетних трансфертів з Дрогобицького районного бюджету до бюджету м. Дрогобича для лікування хворих з інших територій у закладах охорони здоров’я вторинного рівня мм. Дрогобича та Стебника згідно з  укладеними угодами на загальну суму  4 000,00 тис. грн.
  3. В разі перевищення витрат за пролікованих хворих мешканців Дрогобицького району у закладах охорони здоров’я мм. Дрогобича та Стебника понад 4 000,00 тис.грн., Дрогобицька міська рада та підпорядковані комунальні некомерційні підприємства залишають за собою право, на підставі реєстрів пролікованих хворих, вимагати від Дрогобицької районної ради укладення додаткових угод на відшкодування витрат за фактом наданих медичних послуг.
  4. Міському голові Т.Кучмі підписати відповідну угоду про передачу видатків на виконання повноважень між місцевими бюджетами Львівської області Дрогобицького району та м. Дрогобича на 2018 рік.
  5. Фінансовому управлінню (О.Савран) врахувати вищевикладене при формуванні міського бюджету на 2018 рік.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик) та з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту