№ 839 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ” Про передачу в оренду нежитлових приміщень та внесення змін в рішення сесії Дрогобицької міської ради № 810 від 30.08.2017р. «Про передачу в оренду нежитлових приміщень»“

28.09.2017 397

№ 839 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ” Про передачу в оренду нежитлових  приміщень  та внесення змін в рішення сесії Дрогобицької міської ради № 810 від 30.08.2017р. «Про передачу  в оренду нежитлових  приміщень»“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХVІІ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 28 вересня 2017 р. № 839

Про передачу в оренду
нежитлових приміщень
та внесення змін в рішення
сесії Дрогобицької міської ради
№ 810 від 30.08.2017р. «Про передачу
в оренду нежитлових приміщень»

Розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 01.06.2017 року №42, протокол від 07.09.2017 року №47), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, Законом України „ Про оренду державного та комунального майна ”, міська рада вирішила:
1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 83/2 літ. Б-1, площею 76,2 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, з фізичною особою Попадинцем Тарасом Івановичем для використання під склад, терміном на 1 рік.
1.1. Розрахунок орендної плати для фізичної особи Попадинця Т. І. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати.
2. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 83/2 літ. В-1, площею 47,6 кв. м.,яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, з фізичною особою Добрянською Лідієї Степанівною для використання під склад, терміном на 1 рік.
2.1. Розрахунок орендної плати для фізичної особи Добрянської Л. С. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати.
3. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради розірвати договори оренди нежитлових приміщень, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, площами 109,55 та 12,4 кв. м. з Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.
4. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, площею 12,4 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, з Головним територіальним управлінням юстиції у Львівській області, терміном на 1 рік.
4.1. Розрахунок орендної плати для Головного територіального управління юстиції у Львівській області здійснювати у розмірі 1 грн. з ПДВ в рік.
5. Внести зміни в п. 6 рішення сесії Дрогобицької міської ради № 810 від 30.08.2017р. «Про передачу в оренду нежитлових приміщень» та викласти у наступній редакції: «Комунальному підприємству «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Б.Лепкого,9/2 площею 40 кв.м. для встановлення твердопаливного котла з обладнанням з ТзОВ «Дрогобичтепломережа», терміном на 35 місяців».
6. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська лікарня №1» надати дозвіл на внесення змін в договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького,9 з ПП «Т – Фарм » в частині зміни площі переданої в оренду з 18,6 кв. м. на 27,2 кв. м.
7. Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні, виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, укласти договори оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
8. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р. Росоха), відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чуба), КП «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради (І. Хом’як).
9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту