ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ПОРЯДОК ДЕННИЙ позачергового засідання виконавчого комітету 28 жовтня 2024 року 10.00 (світлиця)

25.10.2024 4370

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ПОРЯДОК ДЕННИЙ позачергового засідання виконавчого комітету 28 жовтня 2024 року 10.00 (світлиця)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
ПОРЯДОК ДЕННИЙ
позачергового засідання виконавчого комітету
28 жовтня 2024 року
10.00 (світлиця)

1.Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік.
2.Про виділення коштів із резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади.
Доповідає: Оксана Савран – начальник фінансового управління.

3. Про переведення малолітньої дитини, позбавленої батьківського піклування, з КЗ ЛОР «Великолюбінський багатопрофільний навчально – реабілітаційний центр» та влаштування її до КЗ ЛОР «Лівчицька спеціальна школа».
Доповідає: Марія Костик – головний спеціаліст відділу-служби у справах дітей.

4.Про проведення інформаційного аудиту наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних у 2024 році.
5. Про затвердження положення про відкриті дані структурних підрозділів Дрогобицької міської ради, та функціонування порталу відкритих даних громади.
6.Про затвердження плану дій з реалізації принципів Міжнародної Хартії відкритих даних на 2025-2027 рр.
Доповідає: Даців Наталія – начальник управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій.

7.Про вивільнення земельної ділянки від елементів благоустрою (воріт) з двох сторін земельної ділянки та зелених насаджень за адресою: Львівська обл., Дрогобицький р., с. Болехівці, вул. Хмельницького – Лівого.
Доповідає: Ігор Петранич – начальник відділу містобудування та архітектури.

8. Про надання функцій замовника КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради.
Доповідає: Василь Бохонок – начальник управління капітального будівництва.

9. Про затвердження Акту про визначення безпідставно збережених коштів, які підлягають поверненню власнику землі від 22 жовтня 2024 року № 8/1-24ТОВ «ТЕХНОПАРК УБТ».
10.Про затвердження Акту про визначення безпідставно збережених коштів, які підлягають поверненню власнику землі від 22 жовтня 2024 року № 9/1-24ТОВ «БЕРІЗКА 2016».
Доповідає: Ірина Кіс – начальник управління майна громади.

11.Про внесення змін в Додатки до рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 15.08.2023 № 198 «Про затвердження мікрорайонів закладів освіти Дрогобицької міської ради Львівської області».
12. Про Порядок ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку, вихованців та учнів.
Доповідає: Петро Шевяк – начальник відділу освіти.

13.Про тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР.
14. Про встановлення тарифу на теплову енергію для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії ТзОВ «БІОАЛЬТЕРНАТИВА».
15. Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії ТзОВ «ЛЬВІВ-ТЕПЛО».
16. Про встановлення тарифу на теплову енергію для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії ТзОВ «ДРОГОБИЧТЕПЛОМЕРЕЖА».
Доповідає: Леся Лазунда – начальник управління інвестицій та економічного розвитку

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту