Про затвердження Програми здійснення Дрогобицькою міською радою внесків де статутних капіталів комунальних підприємств, установ та організацій у 2018 році

19.11.2018 437

Про	затвердження Програми  здійснення Дрогобицькою міською радою  внесків де статутних капіталів комунальних підприємств,  установ	та організацій у 2018 році

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ____________ 2018 року № _____

Про затвердження Програми
здійснення Дрогобицькою міською радою
внесків де статутних капіталів
комунальних підприємств,
установ та організацій у 2018 році

Відповідно до ст. ст. 71, 91 Бюджетного кодексу України. Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, листа-клопотання комунального підприємства «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради від № «Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2018 рік» міська рада ухвалила:
1. Затвердити Програму здійснення Дрогобицькою міською радою внесків до статутних капіталів комунальних підприємств, установ та організацій у 2018 році (додається).
2. Виконавчим органам міської ради забезпечити організацію виконання Програми здійснення Дрогобицькою міською радою внесків до статутних капіталів комунальних підприємств, установ та організацій у 2018 році.
Відповідальні: керівники виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
3. Виконання ухвали покласти на першого заступника міського голови.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А.Янів).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту