Про взяття на баланс нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича

17.10.2018 843

Про взяття на баланс нежитлових приміщень комунальної  власності територіальної громади м. Дрогобича

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________ 2018 р. № ___

Про взяття на баланс
нежитлових приміщень комунальної власності
територіальної громади м. Дрогобича

З метою впорядкування та обліку комунального майна, за результатами проведеної інвентаризації комунального майна територіальної громади м. Дрогобича, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 69 від 18.10.2018 року), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „ Про оренду державного та комунального майна”, міська рада вирішила:
1. КП «Управитель ЖЕО» взяти на облік та поставити на баланс нежитлові приміщення комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича згідно з додатком №1 (рішення постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу – на розгляд ради).
2. Підтвердити факт перебування в комунальній власності територіальної громади м. Дрогобича нежитлових приміщень згідно з вказаним вище додатком №1.
3. Зобов’язати КП «Управитель ЖЕО» забезпечити утримання площ нежитлових приміщень та прилеглих територій, відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
4. Виконання даного рішення доручити КП «Управитель ЖЕО» (О.Майданюк), відділу оренди та приватизації виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Росоха).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту