Про внесення змін в рішення Дрогобицької міської ради від 25 травня 2023 року № 1637 «Про затвердження структури Дрогобицької міської ради, загальної чисельності»

16.07.2024 8414

Про внесення змін в рішення  Дрогобицької міської ради від 25 травня 2023 року № 1637 «Про затвердження структури  Дрогобицької міської ради,  загальної чисельності»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

Про внесення змін в рішення

Дрогобицької міської ради

від 25 травня 2023 року № 1637

«Про затвердження структури

Дрогобицької міської ради,

загальної чисельності»

 

На виконання листа Міністерства культури та інформаційної політики України щодо утворення структурного підрозділу з питань охорони культурної спадщини, враховуючи службову записку В.Ханаса, начальника управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, службову записку Р.Щерби, начальника відділу з питань мобілізаційної, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Виконкому Дрогобицької міської ради, службової записки Л.Лазунди, начальника управління інвестицій та економічного розвитку Виконкому Дрогобицької міської ради, з метою дотримання вимог ст. 15 Закону України «Про охорону праці», з метою забезпечення ефективної роботи Виконкому та виконавчих органів Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань  етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол від ______2024 № ____),  керуючись п.5 ч.1 ст.26, п.6 ч.4 ст.42, п.1 ст.54 та п.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

  1. Утворити структурний підрозділ з питань охорони культурної спадщини в управлінні культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, в межах штатної чисельності управління.
  2. Внести зміни в структуру виконкому, відділу охорони здоров’я та управління соціального захисту населення в межах штатної чисельності:

– збільшити штатну чисельність відділу з питань мобілізаційної, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами на 1 штатну одиницю за рахунок зменшення штатної чисельності відділу організаційного забезпечення роботи керівництва та старост на 1 штатну одиницю;

 

 

– збільшити штатну чисельність управління інвестицій та економічного розвитку виконкому на 1 штатну одиницю за рахунок зменшення штатної чисельності управління соціального захисту населення Дрогобицької міської ради на 1 штатну одиницю;

– збільшити штатну чисельність відділу з питань праці, аудиту та соціально – трудових відносин на 1 штатну одиницю (з покладанням обов’язків ведення роботи з питань охорони праці у виконкомі та виконавчих органах Дрогобицької міської ради), за рахунок зменшення штатної чисельності відділу охорони здоров’я на 1 штатну одиницю.

  1. Внести зміни в рішення Дрогобицької міської ради від 25 травня 2023 року № 1637 «Про затвердження структури Дрогобицької міської ради, загальної чисельності», а саме, затвердити додаток 2 в новій редакції (додається).
  2. Фінансовому управлінню здійснити коригування кошторисних призначень в частині заробітної плати з нарахуваннями в сторону збільшення виконкому Дрогобицької міської ради за рахунок зменшення в управлінні соціального захисту населення та відділу охорони здоров’я.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (В.Дзерин).

 

 

 

Міський голова                                                                      Тарас КУЧМА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Візи:

 

Начальник

відділу кадрів                                                                Тетяна МАЛИШ

 

 

 

(Додаток)

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту