Про внесення змін до порядку денного LІ сесії Дрогобицької міської ради

18.06.2024 8324

Про внесення змін до  порядку денного  LІ сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

Про внесення змін до порядку денного
LІ сесії Дрогобицької міської ради»

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Внести зміни до  порядку  денного  LІ сесії Дрогобицької міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 06.06.2024 р. № 2403,  та доповнити такими питаннями:
Бюджетні питання.
1.1.  Про встановлення місцевих податків та зборів на території Дрогобицької міської територіальної громади.

Питання житлово –комунального господарства.
1.2. Про надання дозволу на відключення від мереж централізованого теплопостачання та влаштування системи індивідуального опалення багатоквартирного житлового будинку на вул. Княгині Ольги, 3 в м. Дрогобич Львівської області.
1.3. Про затвердження Програми створення резерву матеріально – технічних ресурсів для запобігання і ліквідації наслідків ймовірних надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру на території Дрогобицької міської територіальної громади на 2023-2025 роки у новій редакції, та затвердження номенклатури, обсягів матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на 2023-2025 роки.
1.4. Про утворення пожежно-рятувального підрозділу (пожежних дружин) для забезпечення добровільної пожежної охорони Дрогобицької міської територіальної громади.

Питання освіти.
1.5. Про зміну назви, типу та затвердження нової редакції статуту Дрогобицького ліцею Дрогобицької міської ради Львівської області.
1.6. Про затвердження програми Дрогобицької міської ради «Про персональні стипендії міського голови в галузі освіти та культури для обдарованих дітей на 2024 рік».

Питання правового характеру.
1.7. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 02.05.2024р. №2393 «Про надання згоди на прийняття з державної у комунальну власність Дрогобицької  міської територіальної громади об’єкта нерухомого майна».
1.8. Про затвердження договору про погашення заборгованості за виконання гарантійних зобов’язань.
1.9.Про внесення  змін до Положень про постійні комісії Дрогобицької міської ради.
1.10. Про внесення  змін до Регламенту Дрогобицької міської ради восьмого скликання.
1.11.Про затвердження персонального складу постійних комісій Дрогобицької міської ради восьмого скликання.

Міський голова      Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту