Про внесення змін до рішення від 21.12.2023 року №2066 «Про затвердження Програми заходів з висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації, виготовлення відеоматеріалів про події та заходи Дрогобицької громади у 2024 році»

16.07.2024 8401

Про внесення змін до рішення  від 21.12.2023 року №2066 «Про затвердження Програми заходів  з висвітлення діяльності міської ради,  виконавчого комітету, посадових осіб та  депутатів міської ради у засобах масової  інформації, виготовлення відеоматеріалів  про події та заходи Дрогобицької  громади у 2024 році»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

Про внесення змін до рішення
від 21.12.2023 року №2066

«Про затвердження Програми заходів

з висвітлення діяльності міської ради,

виконавчого комітету, посадових осіб та

депутатів міської ради у засобах масової

інформації, виготовлення відеоматеріалів

про події та заходи Дрогобицької

громади у 2024 році»

 

З метою забезпечення належного висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, керівництва громади, старост, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації у 2024 році, зважаючи на необхідність оперативного реагування в умовах воєнного стану, беручи до уваги лист-прохання народного часопису «Галицька Зоря» від 07.06.2024 року та службову записку управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій від 09.07.2024 року №26, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від ___________ № ____) , керуючись Законами України «Про інформацію», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації» міська рада вирішила:

  1. Внести зміни до рішення від 21.12.2023 року №2066 «Про затвердження Програми заходів з висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації, виготовлення відеоматеріалів про події та заходи Дрогобицької громади у 2024 році», а саме: Паспорт програми з висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації, виготовлення відеоматеріалів про події та заходи Дрогобицької громади у 2024 році. (Додаток №2) та Перелік заходів з висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації, виготовлення відеоматеріалів про події та заходи Дрогобицької громади у 2024 році (Додаток №3) викласти у новій редакції (додаються).
  2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснити фінансування Програми у межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2024 рік.
  3. Управлінню цифровізації, інформаційної політики та комунікацій (Н. Даців) забезпечити висвітлення даного рішення на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій.

 

Міський голова                                                                           Тарас КУЧМА

 

ВІЗИ:

 

Начальник управління цифровізації,

інформаційної політики та комунікацій                                 Наталія ДАЦІВ

 

 

Начальник управління

правового забезпечення                                                             Ірина ЮЗВАК

 

 

Головний спеціаліст, уповноважена особа

з питань запобігання та виявлення корупції                       Леся ПЕЛЕЩАК

 

 

Начальник

фінансового управління                                                            Оксана САВРАН

 

 

 

Голова постійної комісії ради

з питань планування бюджету,

фінансів, цінової політики та інвестицій                              Роман БЕЙЗИК

 

(Додатки)

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту