Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 18.12.2015року № 41 «Про затвердження структури виконавчих органів Дрогобицької міської ради, загальної чисельності та витрат на їх утримання»

10.08.2018 394

Про внесення змін до рішення Дрогобицької  міської ради від 18.12.2015року № 41  «Про затвердження структури  виконавчих органів Дрогобицької міської ради,  загальної чисельності та витрат на їх утримання»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______________ скликання
РІШЕННЯ

від « ___ »__________2018 року № ___

Про внесення змін до рішення Дрогобицької
міської ради від 18.12.2015року № 41
«Про затвердження структури
виконавчих органів Дрогобицької міської ради,
загальної чисельності та витрат на їх утримання»

З метою оптимізації та вдосконалення роботи виконавчих органів ради, структурування функціональних напрямків діяльності, забезпечення ефективної роботи, відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, у зв’язку з модернізацією матеріально-технічної бази закладів загальної середньої освіти і установ освіти, що перебувають у комунальній власності територіальної громади міста, та збільшенням об’єму робіт по капітальному та поточному ремонту закладів освіти, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій та постійної комісії з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протоколи № ___ від _____ 2018 р., № ____ від ______ 2018р.) міська рада
вирішила:
1. Скоротити дві ставки інженерів у штатному розписі централізованої бухгалтерії відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради з 30.10.2018року.
2. Внести зміни у рішення Дрогобицької міської ради від 18.12.2015 року №41 «Про затвердження структури виконавчих органів Дрогобицької міської ради, загальної чисельності та витрат на їх утримання» зі змінами:
Збільшити загальну чисельність працівників відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради на 1 штатну одиницю, ввівши посаду заступника начальника відділу освіти з господарських питань виконавчих органів Дрогобицької міської ради з 30.10.2018року.
Затвердити загальну чисельність працівників відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради в кількості 6 штатних одиниць; в додатку рішення Дрогобицької міської ради від 30.01.2018р. №1070 у графі 27 «Відділ освіти» читати «6» у графі «Всього» читати «195,25».
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик) і постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації (О.Дацюк).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту