Про внесення змін до рішення сесії Дрогобицької міської ради від 25.06.2009р. № 902 «Про затвердження положення про продаж об’єктів комунальної власності шляхом аукціону»

04.05.2016 462

Про  внесення змін до  рішення сесії Дрогобицької міської ради  від 25.06.2009р. № 902 «Про затвердження  положення про продаж об’єктів комунальної  власності шляхом аукціону»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

______ сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від _____________№_______

Про  внесення змін до

рішення сесії Дрогобицької міської ради

від 25.06.2009р. № 902 «Про затвердження

положення про продаж об’єктів комунальної

власності шляхом аукціону»

Розглянувши пропозиції постійної комісії з питань оренди , приватизації комунального майна , промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування , малого та середнього бізнесу (протокол №__ від 27.04.2016р.), керуючись Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні»,  «Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)», ст.25, ч.30 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада  вирішила:

  1. Внести зміни в додаток №1 «Положення про продаж об’єктів комунальної власності шляхом аукціону» до рішення сесії від 25.06.2009р. №902 «Про затвердження положення про продаж об’єктів комунальної власності шляхом аукціону», а саме:

п.1.1. замість слів: «склад комісії у складі 9 осіб», читати: «склад комісії у складі 7 осіб»;

п.1.3 замість слів: «часописі «Галицька зоря»», читати: «засобі масової інформації»;

п.1.10 викласти в наступній редакції: «Рішення про визнання переможця оформляється протоколом. Підписаний протокол є підставою для укладення договору між переможцем та Виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради в особі міського голови»;

п.2.2 замість слів: «Управління комунальних ресурсів», читати: «відділ оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради», замість слів: «укладає договір купівлі – продажу», читати: «готує та подає на підпис міському голові»;

п.2.3.читати в наступній редакції: «Офіційним інформаційним повідомленням вважається повідомлення, надруковане у засобі масової інформації»;

п.2.8. замість слів: « часописі «Галицька зоря»», читати: «засобах масової інформації»;

п.3.1. викласти в наступній редакції: «Аукціон проводиться ліцитатором, який став переможцем, на підставі протоколу конкурсної комісії з визначення компанії для проведення аукціону з продажу об’єктів комунальної власності»;

п.3.9. замість слів: « часописі «Галицька зоря»», читати: «засобах масової інформації»;

п.4.5. замість слів: « Управління комунальних ресурсів», читати: «Виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в особі міського голови»;

п.5.1. замість слів: «Управління», читати: «відділ оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради».

  1. Внести зміни в додаток №2 «Склад конкурсної комісії з визначення компанії для проведення аукціону з продажу об’єктів комунальної власності» до рішення сесії від 25.06.2009р. №902 «Про затвердження положення про продаж об’єктів комунальної власності шляхом аукціону» згідно додатку №1.
  2. Додаток №2 до рішення сесії від 25.06.2009р. №902 «Про затвердження положення про продаж об’єктів комунальної власності шляхом аукціону» вважати таким, що втратило чинність.

4.Рішення від 30.03.2011року № 151 «Про внесення до рішення сесії від 25.06.2009р. №902 «Про затвердження положення про продаж об’єктів комунальної власності шляхом аукціону» вважати таким, що втратило чинність.

5.Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти голову комісії . з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

 

Міський голова                                                Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту