Про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради

21.08.2024 8872

Про внесення змін у рішення  Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

Про внесення змін у рішення
Дрогобицької міської ради

 

Розглянувши службову записку Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № ___ від ____.08.2024 р.), керуючись ч. 2 ст. 127, ст. 128, ст. 134  Земельним кодексом України, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності»,  відповідно до п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

  1. Внести зміни у підпункт 1.1. пункту 1 рішення міської ради від 20.06.2024 року № 2463 «Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» у зв’язку із проведеними обмірами земельної ділянки та викласти його у наступній редакції:

«1.1. Земельну ділянку орієнтовною площею 1,7000 га в с. Унятичі Дрогобицького району (згідно зі схем-планом), з цільовим призначенням для ведення фермерського господарства».

  1. Внести зміни у підпункт 1.2. пункту 1 рішення міської ради від 20.06.2024 року № 2463 «Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» у зв’язку із проведеними обмірами земельної ділянки та викласти його у наступній редакції:

«1.2. Земельну ділянку орієнтовною площею 1,9000 га на вул. Проектній, м. Дрогобич, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості».

  1. Внести зміни у підпункт 1.2. пункту 1 рішення міської ради від 25.04.2024 року № 2382 «Про включення до переліку земельних ділянок, які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» у зв’язку із проведеними обмірами земельної ділянки та викласти його у наступній редакції:

«1.2. Земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Стрийській, 266, м. Дрогобич (згідно зі схем-планом), з цільовим призначенням для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу».

 

  1. 4. Надати Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, зазначеної в п. 1, 2 даного рішення, з метою підготовки лотів до продажу права оренди на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
  2. Надати Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, зазначених в п. 3 даного рішення, з метою підготовки лотів до продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
  3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області забезпечити фінансування підготовки лотів для проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (М. Слотило).

 

 

Міський голова                                                                              Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту