Про віднесення до відповідних груп за оплатою праці керівників клубних закладів культури Дрогобицької міської територіальної громади.

10.06.2024 3605

Про віднесення до відповідних груп  за оплатою праці керівників клубних  закладів культури Дрогобицької міської територіальної громади.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2024 №_______

Про віднесення до відповідних груп
за оплатою праці керівників клубних
закладів культури Дрогобицької міської
територіальної громади.

З метою впорядкування умов оплати праці керівників клубних закладів культури Дрогобицької міської територіальної громади, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. N 1298, наказу Міністерства культури і туризму України від 18 жовтня 2005 року № 745 «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки», керуючись п.1 ст.32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі письмового звернення начальника управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради

вирішив:

1. Затвердити показники на 2024 рік для віднесення груп за оплатою праці керівників клубних закладів культури Дрогобицької міської територіальної громади, згідно з додатком №1.
2.Затвердити групи по оплаті праці керівникам клубних закладів культури Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком №2.
3.Начальнику управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради В. Ханасу щорічно, за результатами роботи клубних закладів культури за минулий рік відповідно до статистичної та фінансової звітності, проводити підтвердження, підвищення або пониження групи.
4.Виконання цього рішення покласти на начальника управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради В. Ханаса.
5.Контроль за виконанням покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних відносин Ю. Кушлика.

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту