Про затвердження звіту про незалежну оцінку об’єкту комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та про проведення електронного аукціону з умовами для продажу нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. В. Великого, 46, прим. 133

16.07.2024 8408

Про затвердження звіту про незалежну оцінку об’єкту комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та про проведення електронного аукціону  з умовами для продажу нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. В. Великого, 46, прим. 133

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

Про затвердження звіту про незалежну оцінку

об’єкту комунальної власності територіальної громади

в особі Дрогобицької міської ради Львівської області

та про проведення електронного аукціону

з умовами для продажу нежитлового приміщення

за адресою: м. Дрогобич, вул. В. Великого, 46, прим. 133

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення бюджету  територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, беручи до уваги службову записку управління майна громади № 469 від 09.07.2024 р., рекомендації аукціонної комісії (протокол №    від             2024 р.), постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № ___ від                року), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ____ від __________ р.), розглянувши звіт та висновок про вартість майна нежитлового приміщення площею 32,1 м. кв., що розташоване за адресою: м. Дрогобич, вул. В. Великого, 46, прим. 133, рецензію на висновок про вартість майна від _______ р., керуючись Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядком проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 № 432, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:

  1. Затвердити звіт про незалежну оцінку об’єкту комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, який підлягає продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону з умовами згідно з Додатком № 1.
  2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради здійснити приватизацію шляхом аукціону з умовами нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. В. Великого, 46, прим. 133, площею 32,1 м. кв. та провести електронний аукціон з умовами.

2.1. Затвердити стартову ціну для продажу на аукціоні з умовами нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. В. Великого, 46, прим. 133, у розмірі 631 100,00 (шістсот тридцять одна тисяча сто) гривень, без ПДВ, згідно зі звітом про незалежну оцінку.

2.2. Значення кроку при проведенні електронного аукціону з умовами з продажу нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. В. Великого, 46, прим. 133, площею 32,1 м. кв. затвердити на рівні 1% від стартової ціни та становить 6 311,00 (шість тисяч триста одинадцять) гривень без ПДВ.

  1. У разі непродажу на аукціоні з умовами об’єкту комунальної власності, вказаного у п. 2 даного рішення, за стартовою ціною чи вище стартової, п.п. 2,2.1.,2.2.,4 даного рішення вважати такими, що втратили чинність.
  2. Затвердити умови продажу об»єкту комунальної власності, вказаного у п. 2 даного рішення, згідно з додатком № 2 до даного рішення.
  3. Доручити начальнику управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради (І. Кіс) видати наказ про приватизацію об’єкта продажу визначеного п. 2 даного рішення шляхом викупу, у разі якщо для участі в аукціоні подано заяву на участь від одного покупця. Приватизація об’єкта здійснюється шляхом викупу безпосередньо таким покупцем за запропонованою ним ціною, але не нижче стартової ціни продажу. Наказ підлягає оприлюдненню в електронній торговій системі (ЕТС) протягом 5 (п’яти) робочих днів, з дня формування протоколу про результати електронного аукціону.
  4. Доручити начальнику управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради (І. Кіс): затвердити висновок про вартість майна; затвердити текст інформаційного повідомлення про продаж на електронному аукціоні з умовами об‘єкту комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: м. Дрогобич, вул. В. Великого, 46, прим. 133, площею 32,1 м. кв.;

опублікувати інформаційне повідомлення про продаж на електронному аукціоні з умовами об‘єкту комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: м. Дрогобич, вул. В. Великого, 46, прим. 133, площею 32,1 м. кв.  на офіційному сайті Дрогобицької міської ради та у електронній торговій системі (ЕТС); уповноважити підписати договір купівлі-продажу нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. В. Великого, 46, прим. 133, площею 32,1 м. кв. після сплати в повному обсязі ціни продажу об’єкта приватизації протягом 25 робочих днів з дня формування протоколу про результати електронного аукціону.

  1. Затвердити наступні умови аукціону для продажу нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. В. Великого, 46, прим. 133, площею 32,1 м. кв.:

7.1. Зобов»язати переможця аукціону відшкодувати вартість виготовлення технічного паспорту на групу нежитлових приміщень у сумі 4000 грн. з ПДВ., вартість експертної оцінки на нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. В. Великого, 46, прим. 133, площею 32,1 м. кв. у сумі 1730,00 грн. без ПДВ.

7.2. При укладенні договору купівлі-продажу об’єкта приватизації з покупцем, на ціну продажу об’єкта нараховується ПДВ у розмірі 20 відсотків.

  1.    Внести зміни у п. 2 рішення Дрогобицької міської ради № 1516 від 02.03.2023 р. «Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону та про приватизацію нежитлової будівлі та приміщень шляхом аукціону» у частині площі та викласти у наступній редакції:

«2. Включити в перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Володимира Великого, 46, приміщення 133, площею 32,1 м. кв.».

  1. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
  2.        Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Кушлик Ю. О.) та постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Бейзик Р. С.).

 

 

Міський голова                                                                        Тарас КУЧМА

 

(Додаток 1)

 Додаток № 2

до рішення  ДМР

№______від_____________

 

Умови продажу нежитлового приміщення, що розташоване за адресою:

м. Дрогобич, вул. В. Великого, 46, прим. 133 , площею 32,1 м. кв.

 

Стартова ціна об»єкту для продажу на аукціоні з умовами: 631 100,00 грн. без ПДВ.

Розмір гарантійного внеску: 126 220,00 грн., без ПДВ.

Стартова ціна об»єкту для продажу на аукціоні з умовами із зниженням стартової ціни: 315 550,00 грн. без ПДВ.

Розмір гарантійного внеску: 63 110,00 грн., без ПДВ.

Стартова ціна об»єкту для продажу на аукціоні з умовами за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 315 550,00 грн. без ПДВ.

Розмір гарантійного внеску: 63 110,00 грн., без ПДВ.

Розмір реєстраційного внеску: 1420,00 грн.

Період між аукціоном та аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій 5 робочих днів від дати аукціону.

Кількість кроків за методом покрокового зниження ціни 4 кроки.

Крок аукціону на аукціоні: 6 311,00 грн.

Крок аукціону на аукціоні із зниженням стартової ціни та аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 3 155,5 грн.

 

Начальник управління

майна громади                                                             Ірина КІС   

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту