Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється

21.08.2024 8864

Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки цільове призначення якої змінюється

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

Про затвердження матеріалів
проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки цільове призначення
якої змінюється

 

 

Розглянувши заяву гр. Нафус О.Б. та матеріали проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 91 від 06.08.2024р.), керуючись ст. 12, ст. 20, ст. 186, п. 23 Розділу Х «Перехідних положень» Земельного кодексу України, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», ст. 50 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр» і, відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

 

  1. Затвердити гр. Нафусу Олегу Богдановичу, прож. м. Стебник, матеріали проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1839 га, на вул. Зелена Діброва, 66, м. Стебник кадастровий номер 4610670500:01:050:0060.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (М.Слотило).

 

 

Міський голова                                                                             Тарас КУЧМА   

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту