Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється

04.09.2024 9128

Про затвердження матеріалів  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

Про затвердження матеріалів
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки, цільове призначення
якої змінюється

Розглянувши заяву фізичної особи та матеріали проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 94 від 03.09.2024р.), керуючись ст. 12, 20, 186 Земельного кодексу України, ст. 19, 50 ЗУ «Про землеустрій», ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», і, відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити гр. Захаряк Лідії Василівні, прож. м. Дрогобич, матеріали проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 675 кв. м. на вул. Василя Стуса, 73 в м. Дрогобичі, кадастровий номер 4610600000:01:069:0342, цільове призначення якої змінюється із земель «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку» у землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» та передати земельну ділянку у приватну власність.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (М. Слотило).

Міський голова Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту