Про затвердження матеріалів технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду земельної ділянки

21.08.2024 8861

Про затвердження матеріалів технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

Про затвердження матеріалів

технічної документацій із землеустрою

щодо встановлення (відновлення) меж земельної

ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду

земельної ділянки

 

Розглянувши звернення фізичної особи та матеріали технічної документацій щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 91 від 06.08.2024р.), керуючись ст.12, ст.93, ст.122, ст.123, ст.124, ст.186 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 55 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про оренду землі» і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

 

  1. Затвердити матеріали технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передати в оренду земельну ділянку Пулик Вірі Михайлівні, прож. м. Стебник, земельну ділянку площею 400 кв. м. на вул. П. Орлика, м. Стебник, кадастровий номер 4610670500:01:027:0135, для городництва, строком на 3 роки.

 

  1. Фізичній особі, вказаній у п. 1 цього рішення, необхідно укласти договір оренди землі з Дрогобицькою міською радою. У випадку не укладення договору протягом трьох місяців з дня прийняття рішення, відповідні пункти цього рішення втрачають чинність, а орендар несе відповідальність з відшкодуванням в повній мірі збитків орендодавцю у формі неодержаної орендної плати. Фізичній особі, вказаній у п. 1 цього рішення, забезпечити реєстрацію відповідного договору згідно з чинним законодавством.
    3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (М. Слотило).

 

 

Міський голова                                                                            Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту