Про затвердження нової редакції Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства охорони здоров’я Дрогобицької міської ради

12.08.2024 3974

Про затвердження нової редакції Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства охорони  здоров’я Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2024 №_______


Про затвердження нової редакції
Порядку проведення конкурсу на
зайняття посади керівника
комунального некомерційного
підприємства охорони здоров’я
Дрогобицької міської ради 

Враховуючи зміни до Постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», а саме Постанову Кабінету Міністрів України від 29.03.2024 №358 «Про затвердження Положення про Єдиний веб-портал вакантних посад у державних та комунальних закладах охорони здоров’я та внесення змін до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я» та Постанову Кабінету Міністрів України від 23.07.2024 № 840 «Про внесення змін до порядків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 3 вересня 2008 р. № 777 і від 27 грудня 2017 р. № 1094», клопотання відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради від 09.08.2024 р. № 800, керуючись ст. ст. 32, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити нову редакцію Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства охорони здоров’я Дрогобицької міської ради (далі Порядок), затвердженого рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 24.03.2022 №73 «Про затвердження порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства охорони здоров’я Дрогобицької міської ради, порядку укладення контракту та типової форми контракту з керівником комунального некомерційного підприємства охорони здоров’я Дрогобицької міської ради» згідно з додатком.
2. Підпункт 1.1 пункту 1 рішення виконавчого комітету від 24.03.2022
№ 73 «Про затвердження порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства охорони здоров’я Дрогобицької міської ради, порядку укладення контракту та типової форми контракту з керівником комунального некомерційного підприємства охорони здоров’я Дрогобицької міської ради» та рішення виконавчого комітету від 16.07.2024 № 185 «Про внесення змін до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства охорони здоров’я Дрогобицької міської ради» вважати такими, що втратили чинність.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних відносин Юрія Кушлика.

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту