Про затвердження «Положення про встановлення особистого строкового сервітуту на земельну ділянку, що знаходиться в розпорядженні Дрогобицької міської ради»

26.06.2024 8324

Про затвердження «Положення  про встановлення особистого  строкового сервітуту на земельну  ділянку, що знаходиться  в розпорядженні Дрогобицької  міської ради»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______


Про затвердження «Положення
про встановлення особистого
строкового сервітуту на земельну
ділянку, що знаходиться
в розпорядженні Дрогобицької
міської ради»

З метою врегулювання порядку встановлення особистого строкового сервітуту на земельних ділянках, що знаходяться в розпорядженні Дрогобицької міської ради, недопущення використання земель не за цільовим призначенням, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № ___ від __ лютого 2024 р.), постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол №__ від _______2024 р.), керуючись статтями 12, 98, 99, 100, 101, 102 Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :

1. Затвердити «Положення про встановлення особистого строкового сервітуту на земельну ділянку, що знаходиться в розпорядженні Дрогобицької міської ради».
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (М. Слотило).

Міський голова      Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту