Про затвердження Порядку використання об’єктів благоустрою для здійснення торгівельної діяльності з пересувних об’єктів тимчасової сезонної торгівлі та/або надання послуг у сфері розваг, проведення промоційних акцій, рекламних заходів на території Дрогобицької міської територіальної громади

16.07.2024 8409

Про затвердження Порядку використання об’єктів благоустрою для здійснення торгівельної діяльності з пересувних об’єктів тимчасової сезонної торгівлі та/або надання послуг у сфері розваг, проведення промоційних акцій, рекламних заходів на території Дрогобицької міської територіальної громади

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

Дрогобицької міської територіальної громади

З метою забезпечення підприємницької ініціативи у здійсненні тимчасової сезонної торгівлі та/або надання послуг у сфері розваг, проведення промоційних акцій, рекламних заходів на території Дрогобицької міської територіальної громади, її упорядкування та спрощення процедури, забезпечення прозорості у вирішенні питання доцільності використання об’єктів благоустрою для здійснення торгівельної діяльності з пересувних об’єктів тимчасової сезонної торгівлі та/або надання послуг у сфері розваг, проведення промоційних акцій, рекламних заходів, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», Порядком провадження торговельної діяльності та правилами торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 15.06.2006 №833, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від _____________№_______), постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від __________ №_____ ), постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол від ______________№_________), міська рада в и р і ш и л а:

  1. Затвердити Порядок використання об’єктів благоустрою для здійснення торгівельної діяльності з пересувних об’єктів тимчасової сезонної торгівлі та/або надання послуг у сфері розваг, проведення промоційних акцій, рекламних заходів на території Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком 1.
  2. Визначити, що даний Порядок набуває чинності з дати прийняття цього рішення, а всі дозволи на розміщення виїзної (виносної) торговельної діяльності за межами торгових приміщень та надання послуг у сфері розваг на території об’єктів благоустрою Дрогобицької міської територіальної громади, що видані раніше, діють до завершення терміну, визначеному у відповідних дозволах.

 

 

 

  1. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 15.02.2018 №32 «Про Положення про порядок надання дозволу на виїзну (виносну) торгівлю та проведення ярмарків в м. Дрогобичі» вважати таким, що втратило чинність.
  2. Управлінню цифровізації, інформаційної політики та комунікацій (Н.Даців) оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик), ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик), постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (В. Дзерин).

 

Міський голова                                                                                  Тарас КУЧМА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Візи:

 

Начальник управління інвестицій та

економічного розвитку                                                                        Леся ЛАЗУНДА

 

 

Начальник відділу архітектури та містобудування                          Ігор ПЕТРАНИЧ

 

 

Начальник управління правового забезпечення                                   Ірина ЮЗВАК

 

 

Головний спеціаліст, уповноважена особа

з питань запобігання та виявлення корупції                                    Леся ПЕЛЕЩАК

 

 

Голова постійної комісії ради з питань

бюджету, планування, фінансів та цінової

політики та інвестицій                                                                          Роман БЕЙЗИК

 

 

Голова постійної комісії ради з питань оренди,

приватизації, комунального майна, промисловості,

торгівлі, громадського харчування, побутового

обслуговування, малого та середнього бізнесу                                  Юрій КУШЛИК

 

 

Голова постійної комісії ради з питань депутатської

етики, законності, правопорядку, прав людини,

розвитку громади та контролю за дотриманням

Регламенту ради                                                                          Володимир ДЗЕРИН

 

(Додатки)

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту