Про затвердження порядку денного ХХVІІ сесії Дрогобицької міської ради

19.09.2017 382

Про затвердження порядку денного  ХХVІІ сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ХХVІІ сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 28 вересня 2017 року № _____ 

Про затвердження порядку денного

ХХVІІ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.13 гл.3 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:

Затвердити такий порядок денний ХХVІІ сесії Дрогобицької міської ради:

  1. Про затвердження порядку денного ХХVІІ сесії Дрогобицької міської ради.
  2. Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2017 рік.
  1. Питання приватизації.

3.1. Про внесення змін до рішення ХУІІ сесії сьомого скликання  Дрогобицької міської ради № 575 від 31.01.2017 р.«Про  затвердження Програми створення бази даних об’єктів нерухомості у м. Дрогобичі на 2017 рік».

3.2.Про затвердження експертної оцінки об’єкту комунальної власності Дрогобицької міської ради, який підлягає приватизації шляхом викупу.

3.3. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають  приватизації  шляхом викупу.

3.4. Про передачу в оренду нежитлових  приміщень та внесення змін в рішення сесії Дрогобицької міської ради № 810 від 30.08.2017р. «Про передачу в оренду нежитлових  приміщень».

3.5. Про надання дозволу на списання основних засобів.

  1. Земельні питання.

4.1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків (присадибна ділянка) та багатоквартирного житлового будинку.

4.2. Про надання згоди на укладення договорів про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення МАФ.

4.3. Про продаж земельних ділянок  у власність.

4.4. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків.

4.5. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення садівництва та городництва.

4.6. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування гаражів.

4.7. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна.

4.8. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

4.9. Про зміну цільового призначення земельних ділянок.

4.10. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність та постійне користування земельних ділянок.

4.11.  Про надання в оренду, продовження терміну оренди  земельних ділянок

4.12. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки, та надання в оренду земельної  ділянки.

4.13.  Про припинення права користування земельною ділянкою.

4.14.  Про продовження терміну дії рішень міської ради. 

4.15.  Про внесення змін до рішень міської ради. 

4.16. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність.

4.17. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів відведення земельних ділянок, у наданні в оренду земельної ділянки, у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради, укладенні договорів про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малих архітектурних форм та наданні в оренду земельної ділянки.

4.18. Про затвердження технічної документації з визначення частки площ земельних  ділянок.

4.19. Про внесення змін до рішення міської ради від 30.08.2017р. № 802.

4.20. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування храму.

4.21. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.

4.22. Про затвердження «Положення про порядок виділення громадянам земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва».

  1. Про затвердження Програми технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку міста Дрогобича на 2017 рік.
  2. Про затвердження Програми «Подарунок від Святого Миколая»

на 2017 рік

  1. Про внесення змін до рішення від 17.03.2017 р. № 661 «Про припинення (реорганізацію) юридичної особи – Комунальне підприємство «Туристичний комплекс «Дрогобич» Дрогобицької міської ради Львівської області (код ЄДРПОУ 36527548) шляхом приєднання до Комунального підприємства «Дрогобицький Ринок» (код ЄДРПОУ 03337728)”.
  2. Про внесення змін у кількісний та персональний склад постійних комісій ради.
  3. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 18.12.2015 № 41 “Про затвердження структури виконавчих органів Дрогобицької міської ради, загальної чисельності та витрат на їх утримання”
  4. Різне.

Міський голова                                                                           Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту