Про затвердження порядку денного LІІІ сесії Дрогобицької міської ради

21.08.2024 9045

Про затвердження  порядку денного  LІІІ сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

Про затвердження  порядку денного
LІІІ сесії Дрогобицької міської ради

 

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:

Затвердити   порядок  денний  LІІІ  сесії Дрогобицької міської ради:

  1. Про затвердження порядку денного LІІІ сесії Дрогобицької міської ради.
  2. 2. Питання правового характеру

2.1. Про дострокове припинення повноважень депутата Дрогобицької  міської ради Регея Ярослава Євгеновича.

 

  1. Питання культури, освіти, молодіжної політики, сім’ї, спорту.

3.1. Про введення посад соціальних робітників до штатного розпису Дрогобицького міського центру соціальних служб.

3.2. Про  затвердженя Статуту Стебницької гімназії № 18 Дрогобицької міської ради Львівської області у новій редакції.

3.3. Про затвердження Положення про Школу повного дня в гімназії № 5 Дрогобицької міської ради Львівської  області.

3.4. Про затвердження Статуту  Гімназії № 5 імені генерал-майора  Сергія Кульчицького  Дрогобицької міської ради Львівської області у новій редакції.

3.5. Про затвердження Програми національно-патріотичного виховання

учнівської молоді «Крила України»  гімназії №5 імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького Дрогобицької міської ради Львівської області на 2024-2033 роки.

 

  1. Питання житлово – комунального господарства.

4.1. Про ініціювання розробки Муніципального енергетичного плану Дрогобицької міської територіальної громади на період до 2030 року

4.2. Про затвердження Цільової програми «Сонячне місто» співфінансування з бюджету Дрогобицької міської  територіальної громади реалізованих заходів з енергозбереження (встановлення  сонячних електростанцій та сонячних колекторів,  теплових насосів, теплових пунктів та допоміжного обладнання) будинків, розташованих на території Дрогобицької міської територіальної громади, на 2024-2026 роки.

4.3. Про визнання комунальною власністю Дрогобицької міської ради відрізка дороги між автомобільним шляхом Дрогобич-Самбір Т1418 та територією міського сміттєзвалища (полігону) біля с. Брониця Дрогобицького району.

 

  1. Питання майна громади.

5.1. Про завершення приватизації нежитлової будівлі.

5.2. Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.

5.3. Про дострокове припинення договорів оренди нежитлових приміщень.

5.4. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону нежитлового приміщення за адресою: м. Стебник, вул. М. Грушевського, 8А.

5.5. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради.

5.6. Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря .

 

  1. Бюджетні питання

6.1. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік.

6.2. Звіт про виконання бюджету Дрогобицької міської територіальної громади  за І-ше півріччя 2024 року

 

  1. Земельні питання.

7.1. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у наданні дозволу на виготовлення технічної.

документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, у наданні земельної ділянки, у внесенні змін у рішення

7.2. Про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради.

7.3. Про затвердження матеріалів технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду земельної ділянки.

7.4. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) і передачу їх у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування.

  1. 5. Про затвердження Приватному акціонерному товариству «Національна енергетична компанія «Укренерго» проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою встановлення земельних сервітутів.

7.6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

7.7. Про затвердження матеріалів технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

7.8. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється.

7.9. Про затвердження матеріалів  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу в оренду земельних ділянок.

7.10. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та постійної діяльності *******.

7.11. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

7.12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів.

7.13. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під об’єктом нерухомого майна.

7.14. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.

7.15. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва .

7.16. Про надання дозволу міському голові  на укладання додаткових угод до договорів оренди земельних ділянок.

7.17. Про продаж земельних ділянок у власність.

7.18. Про надання в оренду земельних ділянок.

7.19. Про реєстрацію земельної ділянки державної власності у комунальну власність.

7.20. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  для будівництва та обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельних ділянок під наявними житловими будинками громадян.

7.21. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі

електронного аукціону) земельних ділянок та про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

7.22. Про включення до переліку земельних ділянок, які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі  електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

7.23. Про виключення із переліку земельних ділянок, що підлягають продажу на  конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких  підлягає продажу на земельних торгах окремими лотами земельної ділянки для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку площею 4588 кв.м., що розташована за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. Грінченка; кадастровий номер: 4610600000:01:076:0178  та про продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).

7.24. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, площею 0,0039 га, що розташована за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. Бориславська; кадастровий номер: 4610600000:01:008:0339 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).

7.25. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, площею 0,1356 га, що розташована за адресою: Львівська обл., м. Стебник (в межах населеного пункту), вул. Дрогобицька; кадастровий номер: 4610670500:01:029:0013 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).

 

  1. Різне.

Міський голова                                                             Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту