Про затвердження порядку денного LІІ сесії Дрогобицької міської ради

16.07.2024 8746

Про затвердження  порядку денного  LІІ сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______


Про затвердження порядку денного
LІІ сесії Дрогобицької міської ради      

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити   порядок  денний  LІІ  сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного  LІІ  сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання
2.1. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік.
Програми.
2.2. Про затвердження Програми «Покращення матеріально-технічного забезпечення військової частини А1108 на 2024- 2025 роки. Нова редакція.
2.3. Про внесення змін до рішення від 21.12.2023 року №2066 “Про затвердження Програми заходів з висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації, виготовлення відеоматеріалів про події та заходи Дрогобицької громади у 2024 році”.
2.4. Про внесення змін до рішення сесії від 21.12.2023 №2055 “Про затвердження Програми з міжнародного і транскордонного  співробітництва та європейської інтеграції  Дрогобицької територіальної громади на 2024 рік”
2.5. Про затвердження Програми підтримки діяльності КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради .

3. Про затвердження «Стратегії сталого розвитку Дрогобицької міської територіальної громади до 2030 року» в новій редакції.
4. Про затвердження Програми сприяння реалізації стратегії розвитку Дрогобицької територіальної громади на 2025 – 2027 р.р.

5. Про затвердження Порядку використання об’єктів благоустрою для здійснення торгівельної діяльності з пересувних об’єктів тимчасової сезонної торгівлі та/або надання послуг у сфері розваг, проведення промоційних акцій, рекламних заходів на території Дрогобицької міської територіальної громади.

6. Питання культури, освіти.
6.1. Про внесення змін до програми Дрогобицької міської ради «Про персональні стипендії міського голови в галузі освіти та культури для обдарованих дітей на 2024 рік».
6.2. Про затвердження Статуту Стебницького  ліцею № 7 Дрогобицької міської ради Львівської області у новій редакції.
6.3. Про затвердження порядку встановлення, обліку та демонтажу меморіальних дощок загиблим захисникам Дрогобицької міської територіальної громади.
6.4. Про затвердження Положення про відділ охорони культурної спадщини Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради Дрогобицької.

7. Питання житлово – комунального господарства.
7.1. Про надання дозволу на відключення від мереж централізованого теплопостачання та влаштування системи індивідуального опалення багатоквартирного житлового будинку на вул. Княгині Ольги, 3 в м. Дрогобич Львівської області.
7.2. Про списання будинку з балансу КП “Управитель “ЖЕО” ДМР.

8. Питання майна громади.
8.1.Про  передачу  обладнання комунальному підприємству Львівської обласної ради “Міжлікарняна аптека № 272”.
8.2. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону нежитлової будівлі за адресою: с. Рихтичі, вул. Дрогобицька, 3.
8.3. Про включення до переліку другого типу об’єктів комунальної  власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Лесі Українки, 21.
8.4. Про підтвердження факту перебування об’єкту нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
8.5. Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей.
8.6. Про підтвердження затвердження протоколу про результати електронного аукціону та приватизацію шляхом викупу нежитлової будівлі.
8.7. Про дострокове припинення договору оренди нерухомого майна, що належать до комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади.
8.8. Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради.
8.9. Про затвердження звіту про незалежну оцінку об’єкту комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та про проведення електронного аукціону з умовами для продажу нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. В. Великого, 46, прим. 133.
8.10. Про затвердження звіту про незалежну оцінку об’єкту комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та про проведення електронного аукціону  з умовами для продажу нежитлового приміщення за адресою: м. Стебник, вул. Грушевського М., буд. 2, прим. 2.
8.11. Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря.
8.12. Про включення до переліку другого типу об’єктів комунальної  власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлового приміщення.

9. Земельні питання.
9.1. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною її цільового призначення та передачі у постійне користування земельної ділянки.
9.2. Про відмову у наданні у наданні дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у продовженні договорів оренди земельних ділянок, у внесенні змін в рішення, у включені в перелік  земельних ділянок право оренди яких підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону), у включені в перелік на викуп орендованої земельної ділянки, у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, у надані дозволу на присвоєння земельної ділянки під сквер.
9.3. Про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради .
9.4. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку та передачу земельних ділянок у постійне користування.
9.5. Про затвердження матеріалів технічних документацій з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на вул. Пилипа Орлика в м. Дрогобичі.
9.6. Про затвердження Приватному акціонерному товариству «Національна енергетична компанія «Укренерго» проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою встановлення земельних сервітутів.
9.7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
9.8. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
9.9. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку та передати у постійне користування земельну ділянку на вул. Гончара в м. Дрогобичі.
9.10. Про затвердження матеріалів  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
9.11. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  для будівництва та обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельних ділянок під наявними житловими будинками громадян.
9.12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
9.13. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок із земель запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам).
9.14. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
9.15. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку .
9.16. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для городництва.
9.17. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під об’єктом нерухомого майна .
9.18. Про припинення права користування на умовах оренди земельних ділянок та надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на вул. Симоненка, 25А в м. Стебнику.
9.19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами с. Брониця Дрогобицького району.
9.20. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною їх цільового призначення.
9.21. Про надання дозволу на розроблення технічних документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.
9.22. Про продовження договору про встановлення особистого строкового сервітуту.
9.23. Про надання дозволу на розроблення  технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
9.24. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
9.25. Про припинення права користування земельними ділянками та передачу в оренду земельних ділянок.
9.26. Про припинення права постійного користування земельними ділянками та передачу у постійне користування земельної ділянки.
9.27. Про продовження терміну дії рішення міської ради.
9.28. Про продаж земельних ділянок у власність.
9.29. Про реєстрацію земельних ділянок державної власності у комунальну власність.
9.30. Про включення в перелік земельної ділянки  несільськогосподарського  призначення, яка підлягає продажу у власність під об’єктом нерухомого майна.
9.31. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі
електронного аукціону) земельних ділянок та про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
9.32. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, площею 39 кв.м., кадастровий номер 4610600000:01:008:0339, що розташована за адресою: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця Бориславська та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
9.33. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), припинення та передача в оренду земельної ділянки.
9.34. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна та передачу в оренду земельних ділянок.
9.35. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки та передачу в оренду земельної ділянки.
9.36. Про надання в оренду земельної ділянки для городництва.

10. Питання правового характеру.
10.1. Про затвердження додаткового переліку місцевих адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг міста Дрогобич.
10.2. Про внесення змін в рішення Дрогобицької міської ради від 25 травня 2023 року № 1637 “Про затвердження структури Дрогобицької міської ради,  загальної чисельності”.
10.3. Про розгляд заяв фізичних осіб  кварталу індивідуальної житлової
забудови в районі вул. Паркової у м.Дрогобичі.
10.4.Про підтвердження членства у Всеукраїнській асоціації органів місцевого самоврядування “Асоціація міст України”.
11. Різне

Міський голова      Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту