Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення посад у виконавчих органах Дрогобицької міської ради

07.10.2024 4248

Про затвердження Порядку  проведення конкурсу  на заміщення посад у виконавчих органах  Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2024 №_______


Про затвердження Порядку
проведення конкурсу
на заміщення посад у виконавчих органах
Дрогобицької міської ради.

На виконання ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002р. № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», відповідно до наказу Національного агентства України з питань державної служби від 27.04.2015 № 87 «Про внесення змін до Загального порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців», з метою формування кадрового потенціалу та залучення на службу висококваліфікованих спеціалістів, керуючись ст.40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Затвердити Порядок проведення конкурсу на заміщення посад у виконкомі та виконавчих органах Дрогобицької міської ради згідно з додатком.
2. Відділу кадрів (Т.Малиш) та управлінню правового забезпечення (І.Юзвак) розробити та подати на затвердження міському голові перелік питань на перевірку знання Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції».
3. Секретарю конкурсної комісії Дрогобицької міської ради на заміщення посад у виконкомі та виконавчих органах Дрогобицької міської ради формувати білети для проведення іспиту.
4. Розпорядження міського голови від 27.05.2015 № 249-р вважати таким, що втратило чинність.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на В.Вовківа, керуючого справами виконкому.

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту