Про затвердження Програми сприяння реалізації стратегії розвитку Дрогобицької територіальної громади на 2025 – 2027 р.р.

16.07.2024 8429

Про затвердження  Програми сприяння реалізації стратегії розвитку Дрогобицької територіальної громади  на 2025 – 2027 р.р.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

Про затвердження

Програми сприяння реалізації

стратегії розвитку Дрогобицької

територіальної громади

на 2025 – 2027 р.р.

З метою проведення аналізу тенденцій розвитку основних галузей господарського комплексу Дрогобицької міської територіальної громади, створення умов для сталого зростання економіки на засадах ринкових механізмів із урахуванням державних пріоритетів та пріоритетів Львівської області, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ___ від _____________ 2024), керуючись п.2 статті 16 ЗУ «Про засади державної регіональної політики» та п.22 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:

  1. Затвердити Програму сприяння реалізації стратегії розвитку Дрогобицької територіальної громади на 2025 – 2027 р.р. (додається).
  2. Виконання програми покласти на КУ «Інститут міста Дрогобича» (В.Кондзьолка).
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик).

 

 

 

Міський голова                                                                                 Тарас  КУЧМА

 

(Додатки)

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту