Про затвердження статуту Комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська стоматологічна поліклініка» Дрогобицької міської ради в новій редакції

10.12.2018 373

Про затвердження статуту  Комунального некомерційного  підприємства  «Дрогобицька міська стоматологічна поліклініка» Дрогобицької міської ради в новій редакції

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьоме скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ____ ________ 2018 року № _____

Про затвердження статуту
Комунального некомерційного
підприємства «Дрогобицька міська
стоматологічна поліклініка»
Дрогобицької міської ради
в новій редакції

З метою поліпшення якості надання стоматологічної допомоги мешканцям мм. Дрогобича та Стебника, оптимізації використання фінансових та штатних ресурсів комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська стоматологічна поліклініка» Дрогобицької міської ради, раціонального використання бюджетних коштів, керуючись ст.ст.25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст.16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», на виконання рішення ХХХІХ сесії сьомого скликання Дрогобицької міської ради від 05 вересня 2018 р. № 1339 «Про запровадження госпрозрахунку в комунальному некомерційному підприємстві «Дрогобицька міська стоматологічна поліклініка» Дрогобицької міської ради, враховуючи Методичні рекомендації з питань перетворення закладів охорони здоров’я з бюджетних установ у комунальні некомерційні підприємства, схвалені Робочою групою з питань реформи фінансування сфери охорони здоров’я України від 14лютого 2018 року, беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол №___ від________), міська рада вирішила:
1. Затвердити Статут комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська стоматологічна поліклініка» Дрогобицької міської ради в новій редакції (додається).
2. Головному лікарю комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська стоматологічна поліклініка» Дрогобицької міської ради В. Біді здійснити державну реєстрацію Статуту у новій редакції відповідно до чинного законодавства.
3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань В.Качмара.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на голову постійної комісії з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення О.Дацюка.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту