Про затвердження статутів установ та закладів культури міст Дрогобича і Стебника і Положення про відділ культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради

25.04.2017 498

Про затвердження статутів установ  та закладів культури  міст Дрогобича і Стебника і  Положення про відділ культури  та мистецтв виконавчих  органів Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___сесія ___ скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________2017 року №____

Про затвердження статутів установ
та закладів культури
міст Дрогобича і Стебника і
Положення про відділ культури
та мистецтв виконавчих
органів Дрогобицької міської ради

Розглянувши лист відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради від 14.04.2017р. №111 щодо внесення змін до Положення відділу культури та мистецтв виконавчих органів дрогобицької міської ради та затвердження статутів установ та закладів культури міст Дрогобича і Стебника в новій редакції, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від_______ 2017 р. №___), керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 13.07. 2016 р. №440, Законом України «Про культуру» та ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування», міська рада
вирішила:
1. Затвердити Положення відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради у новій редакції, додається.
2. Затвердити Статути Дрогобицького Народного дому імені Івана Франка, Стебницького Народного дому, музею «Дрогобиччина», Дрогобицької міської централізованої бібліотечної системи у новій редакції, (додаються).
2.1 Директорові Дрогобицького Народного дому імені Івана Франка П.Косу здійснити реєстрацію Статуту у новій редакції відповідно до чинного законодавства.
2.2. Директорові Стебницького Народного дому Р.Івасівці здійснити реєстрацію Статуту у новій редакції відповідно до чинного законодавства.
2.3. Директорові Дрогобицької міської централізованої бібліотечної системи Л.Литвин здійснити реєстрацію Статуту у новій редакції відповідно до чинного законодавства.
2.4. Директорові музею «Дрогобиччина» А.Гладун здійснити реєстрацію Статуту у новій редакції відповідно до чинного законодавства.
3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконкому В. Коцюбу та відділ культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчака).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюка).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту