Про звернення депутатів ____________ради до Президента України, Кабінету Міністрів України і міністрів, Верховної Ради України і народних депутатів України, Ради національної безпеки і оборони щодо захисту інституції сім’ї в Україні

19.03.2018 381

Про звернення депутатів ____________ради  до  Президента України, Кабінету Міністрів  України і міністрів, Верховної Ради України  і народних депутатів України, Ради національної  безпеки і оборони щодо захисту інституції сім’ї в Україні

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХV сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ________2018 року № ____

Про звернення депутатів ____________ради
до Президента України, Кабінету Міністрів
України і міністрів, Верховної Ради України
і народних депутатів України, Ради національної
безпеки і оборони щодо захисту інституції сім’ї в Україні

Керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою захисту і підтримки інституції сім’ї в Україні, ________ рада ВИРІШИЛА:
1. Прийняти звернення депутатів _________________ради до Президента України, Кабінету Міністрів України і міністрів, Верховної Ради України і народних депутатів України, Ради національної безпеки і оборони (далі – Звернення) (додається).
2. Надіслати це звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України і міністрів, Верховної Ради України і народних депутатів України, Ради національної безпеки і оборони.
3. Опублікувати це звернення в газеті «______».

Міський голова Т. Кучма
Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту