Про земельні торги

11.08.2017 436

Про земельні торги

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
__ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ___________ 2017 року № _____

Про земельні торги

Розглянувши листи Виконавця земельних торгів ПП «Фірма «СОМГІЗ» за №381 від 05.04.17р. та за №1050 від 08.08.17р. про те, що земельні торги з продажу права оренди земельної ділянки площею 1,4031 га. на вул. Фабричній у м. Дрогобич не відбулися, в зв’язку з відсутністю учасників на участь в земельних торгах, з метою забезпечення ефективного використання земель, залучення додаткових коштів у місцевий бюджет для реалізації програм соціально-економічного розвитку та для економії коштів місцевого бюджету, враховуючи вимоги п.5.ст.135, п.5 ст.136 Земельного кодексу України, згідно з яким передбачено, що фінансування підготовки лотів до продажу земельних ділянок державної, комунальної, приватної власності на земельних торгах, організація та проведення земельних торгів може здійснюватися за рахунок коштів виконавця земельних торгів на підставі договору про підготовку лотів для продажу між організатором земельних торгів та виконавцем земельних торгів з наступним відшкодуванням витрат виконавцю земельних торгів за рахунок коштів, що сплачуються покупцем лота, керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.134-138 Земельного кодексу України, ст. 13 Регламенту, міська рада вирішила:
1. Змінити спосіб продажу земельної ділянки площею 1,4031га., кадастровий номер 4610600000:01:042:0218, що розташована по вул. Фабричній у м. Дрогобич (в межах населеного пункту) Львівської області, для будівництва нежитлової будівлі.
2. Внести зміни до Рішення Дрогобицької міської ради №341 від 18.08.2016р. зі змінами та доповненнями «Про земельні торги (вул. Фабрична)»:
2.1. Пункт.1. вище зазначеного рішення викласти в наступній редакції: включити в перелік земельних ділянок, що підлягають продажу у власність на земельних торгах у формі аукціону земельну ділянку площею 1,4031га, кадастровий номер 4610600000:01:042:0218, що розташована на вул. Фабричній у м. Дрогобич (в межах населеного пункту) Львівської області для будівництва нежитлової будівлі.
3. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу на земельних торгах:
3.1. Земельну ділянку площею 1,4031 га. на вул. Фабричній для будівництва нежитлової будівлі.
4. Відповідно до п.5.ст.135, п.5 ст.136 ЗКУ фінансування підготовки лоту до продажу на земельних торгах, в частині проведення землеоціночних робіт, та проведення земельних торгів здійснити без використання бюджетних коштів, за рахунок коштів виконавця земельних торгів – ПП «Фірма «СОМГІЗ», на підставі договору про підготовку лоту для продажу та про організацію і проведення земельних торгів між Організатором торгів та Виконавцем земельних торгів ПП «Фірма «СОМГІЗ» з наступним відшкодуванням витрат Виконавцю земельних торгів за рахунок коштів, що сплачуються покупцем лота.
5. Міському голові міста Дрогобича (Т. Кучма) укласти договір на підготовку лоту для продажу в частині проведення землеоціночних робіт та про організацію і проведення земельних торгів з продажу земельної ділянки у власність, зазначеної у п. 2 цього рішення, з виконавцем земельних торгів – ПП фірмою «Сомгіз» (О. Сімчук).
6. Виконавчому комітету подати на затвердження міської ради виготовлений Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту