Про зняття громадян з квартирного обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради

12.08.2024 3972

Про зняття громадян з квартирного  обліку у виконавчому комітеті  Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2024 №_______


Про зняття громадян з квартирного
обліку у виконавчому комітеті
Дрогобицької міської ради 

Беручи до уваги інформаційну довідку з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 29.07.2024 № 8), керуючись пп. 7 п. 26 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Українській РСР», п. 1 ст. 40 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зняти з квартирного обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради гр. Пиндзина Ігоря Миколайовича, 1957 року народження, який перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради згідно з рішенням виконавчого комітету від 17.11.2016 № 274 на підставі пп. 4 п. 13 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Українській РСР» із сім’єю в кількості 1-єї особи, та виключити із списку осіб, які користуються правом першочергового одержання житла на підставі п. 14 ст. 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і з окремого списку учасників бойових дій/бійців-добровольців, які брали безпосередню участь в АТО та у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, та які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, впорядкованого відповідно до «Положення про порядок встановлення черговості в окремому списку учасників бойових дій/бійців-добровольців, які брали участь в АТО та у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, та які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради», затвердженого рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 16.07.2024 № 200.
Згідно з договором дарування, серія та номер: 392, виданий 19.10.2020, заявник набув права власності на квартиру № 9 в житловому будинку № 10 на вул. Крушельницької С. в місті Стрий. Квартира складається з однієї кімнати житловою площею 19,8 кв. м та кухні, загальна площа квартири 27,1 кв. м.
Підстава: підпункт 1 пункту 40 Житлового кодексу України, поліпшення
житлових умов, внаслідок якого відпали підстави для надання
іншого жилого приміщення7
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту