Про капітальний ремонт центральної внутріквартальної дворової каналізації житлового будинку № 33 на вул. Шевченка в м.Дрогобич

11.08.2017 450

Про капітальний ремонт  центральної внутріквартальної  дворової каналізації житлового  будинку № 33 на вул. Шевченка  в м.Дрогобич

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від «___» _________ 2017 року № ___

Про капітальний ремонт
центральної внутріквартальної
дворової каналізації житлового
будинку № 33 на вул. Шевченка
в м.Дрогобич

Відповідно до статтей 25, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення групи громадян від 21 липня 2017 року № 3176, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово–комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № ____ від _____________2017 року) та постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №____ від ______ 2017 р), беручи до уваги «План економічного розвитку м.Дрогобича до 2020 року», міська рада вирішила:
1. Департаменту міського господарства (Р.Москалик):
1.1. Забезпечити виконання заходів з ремонту центральної внутріквартальної дворової каналізації житлового будинку № 33 на вул. Шевченка у термін до 15 жовтня 2017 року згідно з проектом Державного науково-дослідного інституту «НДІПРОЕКТРЕКОНСТРУКЦІЯ».
1.2. Інформувати про хід виконання заходів ремонту центральної внутріквартальної дворової каналізації житлового будинку № 33 з наданням, у випадку необхідності, пропозицій щодо коригування в частині зміни термінів виконання заходів.
2. Фінансовому управлінню міської ради (О.Савран) внести відповідні зміни до розпису міського бюджету м.Дрогобича на 2017 рік та профінансувати виконання робіт за рахунок перевиконання фонду бюджету розвитку. Вартість робіт згідно з проектно-кошторисною документацією складає 99450 грн.
3. Організацію виконання цього рішення покласти на департамент міського господарства (Р.Москалик).
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Т.Демко) та постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політки та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту