Про міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

07.10.2024 4237

Про міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2024 №_______


Про міську комісію з питань
техногенно-екологічної безпеки
і надзвичайних ситуацій.

На виконання вимог Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 26 січня 2015 року №18 “Про Державну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій”, постанови Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2022 р. № 1078 «Про внесення змін до Типового положення про регіональну та місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій», з метою удосконалення роботи з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, керуючись пп. 6 п.б ч.1 ст. 33, пп. 2 п. б ч.1 ст 38, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити:
1.1. Посадовий склад міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (додаток 1).
1.2. Положення про міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (додаток 2).
1.3. Регламент підготовки та проведення засідань міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (додаток 3).
2. Встановити, що інформаційне та методичне забезпечення роботи комісії здійснює відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконкому Дрогобицької міської ради
3. Головою комісії за посадою є міський голова, який згідно з функціональними повноваженнями організовує реалізацію державної політики у сфері техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у межах Дрогобицької міської ради.
4.Загальне керівництво та координацію дій щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій здійснює голова або перший заступник голови комісії за його дорученням, а оперативне керівництво – заступники голови комісії: начальник Дрогобицького РУ ГУ ДСНС України у Львівській області та начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення у межах свої повноважень.
5. Керівникам: департаменту міського господарства А. Паутинці, КП «Служба муніципального управління» В. Суді, КП «Управитель «ЖЕО» О. Майданюку, КП «Дрогобичводоканал» Р. Шагалі, КП «Дрогобичтеплоенерго» В. Дзерен, управління культури та розвитку туризму В. Ханасу, відділу охорони здоров’я В. Чубі, установ та організацій незалежно від форми власності привести положення про об’єктові комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій у відповідність до цього Положення.
6. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету від 10.11.2022 №330 «Про міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій».
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Р. Бейзика.

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту