Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення

29.05.2024 8189

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

Про надання дозволу на виготовлення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки для іншого
сільськогосподарського призначення

 

Розглянувши заяву фізичної особи, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №84 від 15.05.2024р.), керуючись ст.12, ч.1 ст.116 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», Законом України «Про землеустрій», і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Надати Калакуняку Ігорю Мар’яновичу, прож. м. Дрогобич, дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 8404 кв. м. на вул. І.Франка, 1/6 в с. Унятичі Дрогобицького району, для іншого сільськогосподарського призначення, з метою подальшої передачі в оренду під об’єктом нерухомого майна (Договір купівлі-продажу частини нежитлової будівлі від 28.03.2017р. та договір купівлі-продажу частини нежитлової будівлі від 04.04.2017р.).

2. Фізичній особі, вказаній у пункті 1 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Розроблення проекту землеустрою проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова      Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту