Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділян

29.05.2024 8191

Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо інвентаризації  земельної ділян

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 Про надання дозволу
на виготовлення технічної документації
із землеустрою щодо інвентаризації
земельної ділян

 

Розглянувши заяву гр. Спанчака І. М., враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 84 від 15.05.2024 р., № 85 від 22.05.2024 р.), керуючись ст.12 Земельного кодексу України, ст. 25, 35, 57 Закону України «Про землеустрій» і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Надати Спанчаку Івану Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 142 кв. м. на вул. Шевченка, 38 в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуальних гаражів під об’єктом нерухомого майна (незавершений будівництвом гараж) з метою подальшої передачі в оренду.

2. Фізичній особі, вказаній у п. 1 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова      Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту