Про надання дозволу на відключення від мереж централізованого теплопостачання та влаштування системи індивідуального опалення багатоквартирного житлового будинку на вул. Княгині Ольги, 3 в м. Дрогобич Львівської області

16.07.2024 8393

Про надання дозволу на відключення від мереж централізованого теплопостачання та влаштування системи індивідуального опалення багатоквартирного житлового  будинку на вул. Княгині Ольги, 3  в м. Дрогобич Львівської області

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

Про надання дозволу на відключення

від мереж централізованого теплопостачання

та влаштування системи індивідуального

опалення багатоквартирного житлового

будинку на вул. Княгині Ольги, 3

в м. Дрогобич Львівської області

На виконання Закону України «Про житлово-комунальні послуги», враховуючи наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства  України від 26.07.2019 року №169 «Про затвердження порядку відключення споживачів від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води», беручи до уваги рекомендації міжвідомчої комісії з розгляду питань, пов’язаних з відключенням споживачів від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання (протокол від 05.06.2024 року №1-24) та постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту, зв’язку та будівельних інвестицій (протокол № __ від ____ 2024р.) керуючись статтями 25,26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада  вирішила:

  1. Надати дозвіл на від’єднання від мереж централізованого опалення багатоквартирного житлового будинку на вул. Княгині Ольги, 3 в м. Дрогобич Львівської області.
  2. Відключення житлового будинку здійснити виконавцем відповідної комунальної послуги у міжопалювальний період, але не пізніше ніж 01 вересня 2024 року.
  3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань (В. Качмар).
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту зв’язку та будівельних інвестицій (Р.Шагала).

 

Міський голова                                                                         Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту