Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків (присадибна ділянка) та багатоквартирного житлового будинку

11.08.2017 409

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків (присадибна ділянка) та багатоквартирного житлового будинку

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від «___»_________ 2017 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування житлових будинків
(присадибна ділянка) та багатоквартирного
житлового будинку

Розглянувши клопотання фізичних та юридичної осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 59 від 27.04.2017 р., № 60 від 03.05.2017 р., № 64 від 06.06.2017р.), керуючись статтями 12, 118 Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка):
1.1. Ничипіру Роману Ярославовичу, прож. на вул. Самбірській, 117, земельну ділянку орієнтовною площею 994 кв. м. на вул. Самбірській, 117, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.2. Санєвській Оксані Данилівні, прож. Руспубліка Польща, м. Ломжа, на вул. Нємцевіча, 12/20, земельну ділянку орієнтовною площею 526 кв. м. на провул. Самбірському, 7, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.3. ОСББ «Весняне 57» (В. Мажаров), земельну ділянку орієнтовною площею 4659 кв. м. на вул. М. Грушевського, 5,7, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
2. Юридичним та фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту