Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для обслуговування нежитлових приміщень

11.08.2017 464

Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості), для обслуговування нежитлових приміщень

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від «___»_________ 2017 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості), для обслуговування
нежитлових приміщень

Розглянувши клопотання юридичної особи про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 62 від 22.05.2017 р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування нежитлового приміщення:
1.1. ТзОВ «ТЕРМОПЛАСТ ПЛЮС» (Ю.Чигрин), земельну ділянку орієнтовною площею 5,3618 га. на вул. Грінченка, 12, для обслуговування нежитлових будівель та споруд.
1.2. ТзОВ «ТЕРМОПЛАСТ ПЛЮС» (Ю.Чигрин), земельну ділянку орієнтовною площею 0,4704 га на вул. Грінченка, 12, для обслуговування нежитлових будівель та споруд.
2. Юридичній особі, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту